Frontendutvecklare med intresse för nyteknik sökes till Tech-bolaget Mestro!

Academic Work · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Har du en förmåga att lära dig nya tekniker och komma in i arbetet snabbt? Har du alltid haft ett starkt intresse för JavaScript? Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med seniora utvecklare?
Har du dessutom ett intresse för miljön och vill kombinera detta med dina kunskaper inom IT?
Då är du rätt person att söka tjänsten som frontendutvecklare till Mestro!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mestros räkning en junior frontendutvecklare till deras kontor mitt på Kungsgatan i Stockholm.

Mestro är en plattform för energidatamätning som sedan starten har hjälpt ett flertalet olika bolag, stora som små, att ta fullständig kontroll över sin energiförbrukning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mestros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mestro. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare hos Mestro kommer du att få arbeta i ett team på ca 6 personer där både frontend, backend och fullstack utvecklare ingår. Tillsammans arbetar ni agilt och enligt Scrum kring en javaplattform med den senaste tekniken.
Du kommer att arbeta i 3 veckors cykler och ha egna assignade tasks som du ansvarar för under dessa perioder.

Mestro söker dig som vill bli en del av en liten teknikorienterad utvecklarorganisation med stora möjligheter att utvecklas. De befinner sig i ett expansivt skede och fördubblar sin verksamhet i år och vill därför utöka sitt utvecklarteam med dig som är redo för att starta en spännande karriär i ett bolag med alla möjligheter. Här får du chansen att växa tillsammans med bolaget och vara med och påverka redan från start. Mestro garanterar ett högkvalitativt och utvecklande jobb mitt i centrala Stockholm.

I processen kommer du att få genomföra ett kod-test.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har relevant högskoleutbildning inom IT
 • Är i början av din karriär men brinner för kodning
 • Har goda kunskaper inom JavaScript och SQL
 • Har viss kunskap om Java standard edition 8
 • Är obehindrad i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare arbetat i projektform och enligt Scrum
 • Har tidigare erfarenhet av utveckling i JavaScript/HTML5
Som person har du ett genuint intresse för systemutveckling, håller dig ständigt uppdaterad inom utveckling och teknik och är insatt i modern systemutveckling. Du är social och utåtriktad person som uppskattar ett omväxlande arbete och inte räds för nya utmaningar. Utöver det är du nyfiken, kommunikativ och ansvarsfull.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, mån-fre 08-17
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Mestro är ett företag som är ett av Nordens framgångsrikaste och expansiva IT-företag inom energiuppföljning och visualisering. Med vår unika SaaS-plattform får kunderna tillgång till relevant information avseende förbrukning och avvikelser, vilket möjliggör att de kan både spara energi, tid och pengar. Vår kundbas består idag av ett flertal av Nordens största fastighetsbolag, ett antal ledande retailbolag samt sedan en tid tillbaka även kunder inom tillverkningsindustrin.