Frontend-utvecklare till våra agila team

Avanza · Data & IT · 29 jan

Om jobbet

OM UTVECKLINGSAVDELNINGEN

Utvecklingsavdelningen på Avanza består idag av ca 60 personer fördelade på 12 agila team och vi fortsätter att växa. Teamen är i hög grad självstyrande, tar stort eget ansvar, driver och arbetar genom agila processer på riktigt. Det agila arbetssättet har varit en stor del av Avanzas framgångar de senaste åren då vi har fokuserat på att stabilisera vår plattform samtidigt som vi har fortsatt leverera fantastiska digitala tjänster till våra kunder.

Vår tekniska miljö är modern och renodlad. För att kunna fortsätta leverera Sveriges bästa banksajt är vår strategi att byta ut vår tekniska plattform var tionde år. Idag arbetar vi med tekniker som Java, Spring, Gigaspaces, HTML5, CSS3, Angular och Splunk. Vill du veta mer, kolla in filmerna från vårat senaste techevent: http://blogg.avanza.se/avanza/avanza-tech-2015-vi-delar-med-oss-av-vara-teknikhemligheter/

För oss på Avanza är det en självklarhet att utmana oss själva, ifrågasätta och tänka nytt, så att vi ständigt utvecklas. Vi drivs av intressanta samarbeten och nyfikenhet. Det förverkligar vi genom öppenhet och genom att vara inkluderande, internt såväl som externt.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa finansiella tjänster? Välkommen till en arbetsplats där nyutveckling är en del av vardagen. Med en användarcentrerad metodik ser vi till att prioritera utifrån vad som skapar mest nytta för våra kunder - varje dag. Vi är ett agilt företag, agilt på riktigt. Konstant förbättring är en del av vår vardag och vi är lika bra på att utveckla nya tjänster som att avsluta gamla.

Vi jobbar idag med en av Sveriges modernaste teknikplattformar. Vi vill fortsätta utvecklas och söker nya drivna medarbetare för att hjälpa oss tackla de utmaningar vi står inför.

Som FE-utvecklare kommer du vara en del av ett kreativt team och jobba tätt med våra interaktionsdesigners och grafiska designers för att leverera en produkt med högsta kvalitet och kundnytta. Hos oss har du stora möjligheter att själv påverka ditt dagliga arbete och din personliga utveckling. Vi är ett agilt företag med korta beslutsvägar och vi ser konstant förbättring som en självklarhet. Vi vågar tänka nytt och är lika bra på att utveckla nya tjänster som att avsluta gamla.

Din profil

Du är en person som:
  • Har goda kunskaper inom JavaScript, CSS och HTML
  • Är effektiv och strukturerad
  • Är nyfiken på att lära dig nytt, och gärna delar med dig av din kunskap
  • Tycker om att arbeta i team mot gemensamma mål
  • Har ett kvalitetstänk i din design och din kod
  • Har erfarenhet av att arbeta användarfokuserat
Du får gärna ha:
  • Arbetat med tekniker som AngularJS, RequireJS, jQuery, Sass eller Webcomponents
  • Jobbat med testdriven utveckling och enhetstester
  • Erfarenhet av Responsive Web
Vi erbjuder

Du får ett spännande, utmanande och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med ca 350 trevliga och engagerade medarbetare kommer du att sitta i fräscha lokaler mitt i Stockholm. Vår personal har bra förmåner, såsom extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tycker om att ha kul ihop!

Ansökan

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Du är välkommen att kontakta Johanna Belfrage på tfn 08-562 25854, Johanna.Belfrage@avanza.se om du har några frågor om tjänsten. Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi har en kraftig tillväxt som den huvudsakliga utmanaren till de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Avanza är noterat på Stockholmsbörsen med ett Market Cap på ca 9 Mdr sek.

Vi har redan drygt 500 000 kunder och deras bästa står alltid i fokus - precis som det borde vara. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken. Visionen är att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Några exempel på vår framgång, och ett av våra huvudsakliga mål, är att vi för sjunde året i rad vann Årets nöjdaste sparare (Svenskt Kvalitetsindex).

Mer information hittar du på www.avanza.se