Frontend utvecklare till internationellt projekt på entreprenöriellt företag

Academic Work · Data & IT · 28 dec

Om jobbet

LäkarLeasing är i ett spännande skede med utveckling av sin IT-affär. Företaget befinner sig i uppstarten av en projektgrupp som kommer driva utveckling och modernisering av LäkarLeasings affärssystem. Som front-end utvecklare arbetar du nära dina kollegor i teamet och kommer att ha en handledare som är Lead-developer och projektledare. Det här är en perfekt möjlighet att få vara med på en stark tillväxtresa tillsammans med Läkarleasing!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LäkarLeasings räkning en front-end utvecklare till projektgruppen. Projektet kommer löpa över flera år framöver och systemet används internationellt. I den här tjänsten arbetar du nära handledaren och får ta del av hans kompetens och erfarenhet. På sikt kommer gruppen bestå av en Lead-developer, fyra backend utvecklare, tre frontend utvecklare, en designer och en fullstack utvecklare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Läkarleasing.
Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work enligt önskemål från LäkarLeasing.

Arbetsuppgifter

Som front-end utvecklare kommer du arbeta i direkt anslutning till Lead-developer och kommer utveckla och uppdatera affärssystemet efter krav från kunder samt internt anställda. Fokus i arbetet kommer främst vara på modernisering och förbättring av affärssystemet med Javascript samt tillhörade bibliotek som React.JS eller Node.JS.

Tjänsten passar dig som trivs i entreprenöriell miljö med stort driv att utvecklas och bli bäst på det du gör. För rätt person kommer möjligheter till utbildningar och stort eget ansvar finnas när LäkarLeasings IT-affär växer.

Vi söker dig som
 • Har arbetat med utveckling i HTML, CSS, Javascript och jQuery/React
 • Har stort intresse för att fortsätta utveckla dina front-end kunskaper och bli bäst på ditt område
 • Har bra kunskaper i både svenska och engelska, då projektet är i en internationell miljö
Det är meriterande om du
 • Innehar en eftergymnasial examen inom Webbutveckling eller JavaScript
 • Har arbetat med front-end utveckling av affärssystem tidigare
 • Har kunskaper i Socket.IO
 • Har minst 1 års erfarenhet inom webbutveckling som inkluderar JavaScript
Som person är du driven och trivs i en resultatorienterad miljö. I arbetet tar du gärna initiativ till nya lösningar och tar ansvar för kvalitén och leverans. Att arbeta med god struktur är naturligt för dig och i rollen förväntas du naturligtvis trivas i nära samarbete med kollegorna i projektgruppen.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Malin Andersson, 08 - 562 467 06
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

LäkarLeasing är Sveriges största läkarbemanningsföretag. Våra kunder är privata vårdgivare, landsting och kommuner i Sverige. Vi har sedan 2005 genomfört fler än 60 000 läkarbemanningsuppdrag inom flertalet specialistkompetenser runt om i Sverige. Vi bemannar idag vårdgivare i Sverige med ca 250 stafettläkare per vecka. 2011 breddade vi oss till att även bemanna Svenska sjukvården med sjuksköterskor, vi har idag bemannat fler än 20 000 sjuksköterskeuppdrag. Vår ambition och snara målsättning är att även bli störst i Sverige på sjuksköterskebemanning! Med en omsättning år 2015 på ca 600 Mkr är LäkarLeasing Sveriges största företag verksamt inom läkar- och sjuksköterskebemanning. I Norge bemannar företaget sjukvården via dotterbolaget LegeLeasing Norge AS. LäkarLeasing är certifierat enligt ISO 9001. Idag planerar man även att växa inom IT-affären och dessa rekryteringar är ett led i företagets vidareutveckling på det området!