Frontend-utvecklare till attraktivt bolag!

Framtiden · Data & IT · 30 dec

Om jobbet

För vår kunds räkning söker vi nu en grym frontend- utvecklare som vill jobba på ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som frontend-utvecklare kommer du tillhöra vår kunds utvecklingsavdelning och arbeta i olika miljöer som exempelvis React, Angular och javascript i frontend. Du kommer arbete i PHP med ramverket Phalcon. Du kommer i din roll vara med och bidra till nya tekniska lösningar på webbplattformen och ta hand om olika inkommande ärenden. Du blir en del av ett mindre team som har ett nära samarbete med varandra, avdelningen präglas av frihet under ansvar samt en stark teamkänsla.

Din profil

Krav:
  • Relevant högskoleutbildning eller YH-utbildning
  • Erfarenhet av React och PHP
Meriterande:
- Erfarenhet av Javascript och angular

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som frontend-utvecklare bör du vara driven och utåtriktad. Du är en nyfiken person som vill komma in i rollen och visa att du vill utvecklas inom ditt område. Då beslutsvägarna på företaget är korta kommer du vara delaktig i hela processer, därför är det viktigt att du är initiativtagande samt duktig på att arbeta i mindre team.

Villkor

Arbetstider: 08-17, möjlighet till flex.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Centrala Stockholm.
Startdatum: Tillträde för tjänsten är snarast eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, sök därför redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Företaget ingår i en internationell mediekoncern verksamma i 29 länder, vilka dessutom är en stor aktör på den svenska marknaden. Detta är ett företag i framkant som tillsammans med duktiga medarbetare skapar alla möjligheter till att vidareutvecklas!

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.