Fritidspedagog/ förskollärare Risöskolan grundsärskola

Om jobbet

Du siktar högt och har båda fötterna på jorden. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och /eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker Dig som vill tillsammans med oss växa och göra skillnad!

Som fritidspedagog arbetar du både i klass och på fritidshem. Under skoltid deltar du i planering och genomförande av undervisning under klasslärarens pedagogiska ansvar. Du kommer att ha huvudansvaret för att utveckla skolans fritidshem enligt gällande styrdokument.

Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att vara fritidssamordnare i ett av skolans tre fritidshem. Du ansvarar för utveckling, planering, genomförande och uppföljning av undervisningen på fritidshem. Du handleder dina medarbetare på fritidshem.

Vi vill att du är en behörig fritidspedagog eller förslollärare. Du har eventuellt en specialpedagogisk påbyggnadsutbildning och/eller behörighet att undervisa i något av de estetiska ämnen. Du har kunskap/erfarenhet av arbete i grundsärskolan/träningsskolan eller med barn i behov av särskilt stöd samt kunskap och erfarenhet kring utvecklingsstörning, autism, alternativ kommunikation. Du har erfarenhet av att leda ett arbetslag mot verksamhetens mål, där alla kan bidra.
Vi vill även att du har en flexibelt, strukturerat och lugnt arbetssätt som främjar eleven lärande. Du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift. Du är tydlig i din kommunikation. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Vi erbjuder dig en tillsvidare semestertjänst på heltid, fem timmar i veckan för möten och planering, hörselskydd, arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget en gång i månaden under skolåret , samt ett härligt team att arbeta tillsammans med.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 1/12 2016 eller efter överenskommelse. Ansök senast 15 november 2016. Intervjuer sker kontinuerligt.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var