Fritidspedagog / Lärare mot fritidshem Grönkullaskolan

Om jobbet

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför vårterminen 2017, eller så snart som möjligt två fritidspedagoger/lärare mot fritidshem Vi är inte den bästa skolan - men vi vill gärna bli och vill att just du gör jobbet med oss! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 700 elever. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan.
I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa pedagogerna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga pedagoger och medarbetare.

Som utbildad fritidspedagog kommer du bl a att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår skola. Vi vill att du ska vara ledande i arbetet med att utveckla Grönkullaskolans fritidshem åldrarna F-3.

Dina arbetsuppgifter kommer vara som fritidspedagog i klass under skoltid och arbete på fritids under eftermiddagen. Som fritidspedagog kommer du att tillsammans med kollegor finnas för och hjälpa eleverna till bästa möjliga resultat, både kunskapsmässigt och socialt.

Vi vill att du ska ha fritidspedagog-/lärare i fritidshemsutbildning och ha ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är mål- och resultatinriktad, vi vill bygga skolan på ett systematiskt arbete som föder goda resultat. Du har också goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående och kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.
Meriterande är om du har erfarenhet eller intresse av att utvecklas i en roll som samordnare, fritidsutvecklare eller schemaläggare som eventuellt kan läggas in i tjänsten utifrån överenskommelse.
Om du är rätt person för oss så väntar vi gärna ut en eventuell uppsägningstid/studietid på din nuvarande arbetsplats eller om du kommer som nyexaminerad.

Befattningen är tillsvidareanställning 100%. Tillträde 9 januari 2017 eller utifrån överenskommelse och eventuell uppsägningstid, ansök senast den 31 oktober 2016. Intervjuer och eventuell anställning kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var