Fritidslärare/fritidspedagog till Tyresö skola

Tyresö kommun · Utbildning · 22 dec

Om jobbet

Tyresö skola,"På vetenskaplig grund, för framtiden!", söker nu en fritidslärare/fritidspedagog

Tyresö skola är en F-9 skola med ca 670 elever. Vi har ett lugnt och behagligt arbetsklimat, arbetar aktivt med arbetsro, en skola för var och en, hälsa och sätter pedagogiken i fokus. Vi arbetar i årskurshomogena team, utan timplan. Just nu är vi inne i ett inspirerande arbete med skolutveckling och ser fram emot fler positiva och engagerade medarbetare. Vår vision är "Tyresö skola på vetenskaplig grund".

Vill du jobba lite friare, lite klokare och bättre, sök dig då till oss! Vi har idag skickliga och engagerade medarbetare och studiemotiverade elever och vi samarbetar klokt för att erbjuda våra elever Sveriges bästa utbildning. Vi modellerar och utvecklar och som resultat har våra elever kommunens bästa resultat. På Tyresö Skola får du tänka nytt, du får pröva och tillsammans med oss utveckla en undervisning på vetenskaplig grund. Vårt mål är att alla elever utvecklar verktyg och strategier för att framgångsrikt anta utmaningarna utanför skolan... Då behöver vi våga tänka nytt.

Mer information om skolan finns på vår hemsida, www.tyresoskola.se

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en fritidslärare eller fritidspedagog med idrottskompetens/intresse. Vill du vara med och bygga en verksamhet för framtiden då är det just dig vi söker. Under hösten har vi inlett ett spännande arbete där alla årskurser arbetar ämnesövergripande. Du kommer att arbeta i team 23 tillsammans med lärare, fritidspedagoger och barnskötare och elever i åk 2 och 3. Du är kreativ och har god förmåga att möta och utmana eleverna i deras lärande och växande. Du har god samarbetsförmåga och kan anpassa dig utifrån olika förutsättningar. Du kommer att under skoltid arbeta 30% som assisterande idrottslärare med elever i åk 1-3 och med elevstöd och skolsamverkan i klassrummen samt under eftermiddagstid, tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att planera och genomföra en rolig och utvecklande fritidsverksamhet.

Kvalifikationer:
Pedagogisk utbildning är meriterande. Utbildning eller tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete är ett krav.

Personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du är flexibel, positiv och har vilja att bidra till utveckling av vår verksamhet. Du har lätt att bygga positiva relationer med elever och vårdnadshavare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten:
Tillsvidareanställning
Tillträde: 2017-02-01
Omfattning: 100%
Schemalagd arbetstid.
Månadslön.

Kontaktpersoner:
Christina Granberg, Biträdande rektor, tel. 08-578 297 94
Annely Tärning, Rektor, tel. 08-5782 97 93

Lotta Rosén, Lärarnas Riksförbund, tel. 08-578 297 20
Anna Bergbom Olsson, Lärarförbundet, tel. 08-578 297 49
Rita Wahlström, Kommunal, tel. 08-5782 97 97

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, senast 2016-12-09.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget