Frisör

Om jobbet

Med ett stort tryck från stamkunder behöver vi utöka vårt team med glada, positiva och ambitiösa medarbetare som önskar utveckla sin kreativitet, sin kunskap och sitt hantverk. Du är stolt över ditt yrke och delar vår kärlek för hår, skönhet, mode och individualitsm. Du är självgående och har egna idéer och initiativ men tycker att teamkänslan är viktig i en salong. Du delar vår inställning att man aldrig blir fullärd och att man alltid vill fortsätta utvecklas för att bli bättre. Du vågar utmana dig själv och intresserar dig för kunden. Hos oss står alltid kunden i fokus.

Vi ser att du är utbildad frisör men framför allt att du har ett öppet sinne, en positiv attityd och en önskan att fylla dina arbetsdagar med stamkunder, nya som gamla.

Vi erbjuder en arbetsplats med möjlighet att utvecklas i tillsammans med kreativa och kompetenta kollegor. Starkt flöde av kunder. Bra lön.
Heltid eller deltid. Vardagar/ helger.

Känner du att det passar in på dig så hör av dig till oss.

Kontakta Minel:
jobb@salongstudio.se
072-328 71 77
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Frisör
Kontakt

Mejla Minel Pedersen

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Studio är en inarbetad salong i Sickla Galleria där vi sedan 2009 har gett den kräsne kunden en möjlighet att bli fin i håret nära hemmet. Salongen är arkitektritad och unik i sitt slag. Rena linjer i en minimalistisk nordisk grund harmoniserar med internationella influenser. Detta skapar en kreativ och tilltalande miljö att vistas i.

Vi har en inarbetad kundkrets som ställer höga krav på kvalitet och service. Hos oss står alltid kunden i fokus.
Vi har öppet sju dagar i veckan och behöver nu utöka vårt team med kompetenta frisörer. Heltid eller deltid. Vardagar och/ eller helger.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var