Fraud Specialist till Nordea kväll / natt / helg

Nordea · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Till Nordea i Stockholm söker vi ett flertal Fraud Specialister.

Vi söker nu flertalet ambitiösa och analytiska personer till arbete inom gruppen för kortbedrägerier. Vi söker dig som vill jobba heltid natt/helg/kväll. Detta är ett uppdrag där du får möjlighet till ett stimulerande arbete med mycket ansvar. Nordea sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Fraud Specialist kommer du få möjlighet att arbeta med spännande och stimulerande arbetsuppgifter för att förebygga bland annat ekonomisk brottslighet på en av de största bankerna, nämligen Nordea. Inledningsvis får du en fyra veckors internutbildning i systemen och i arbetssättet.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Granska och övervaka korttransaktioner i realtid.
  • Förhindra ekonomisk brottslighet.
  • Vid avvikelser kontaktar du kunden för att säkerställa att transaktionen är korrekt.
  • Arbeta med spärrhantering.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdraget startar den 7 november och beräknas pågå fram till och med sista mars 2017, med möjlighet till förlängning. Teamet bemannas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året, enligt ett rullande schema. Vi söker därför dig som vill jobba kvällar eller nätter under veckans alla dagar enligt rullande schema på heltid. För dig som jobbar kvällar förekommer det även pass på helger under dagtid.

Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet under kvällar, nätter och helger. Under nattetid arbetar du alltid tillsammans med en annan kollega. Teamet består i dagsläget av 20 medarbetare och inledningsvis får du fyra veckors intern utbildning i systemen och arbetssättet. Teamet är en mix av konsulter från TNG och fast anställda på banken som har gedigen erfarenhet av dessa uppgifter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du är du noggrann och stresstålig.

Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har goda systemkunskaper samt vana av officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.

Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera och selektera relevant material i utredningarna.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår Nordea. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Kundtjänst
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.