Fraud Specialist till Nordea kväll / helg

Om jobbet

Till Nordea i Stockholm söker vi ett flertal Fraud Specialister till arbete inom gruppen för kortbedrägerier på heltid.

I rollen som Fraud Specialist får du möjlighet till ett stimulerande och spännande arbete med mycket ansvar. Nordea sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Vi söker dig som vill jobba kvällar på heltid. Det förekommer även pass på helger under dagtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Fraud Specialist kommer du få möjlighet att arbeta med spännande och stimulerande arbetsuppgifter för att förebygga bland annat ekonomisk brottslighet på en av de största bankerna, nämligen Nordea. Inledningsvis får du en två veckors internutbildning i systemen och i arbetssättet.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Granska och övervaka korttransaktioner i realtid.
  • Förhindra ekonomisk brottslighet.
  • Vid avvikelser kontaktar du kunden för att säkerställa att transaktionen är korrekt.
  • Arbeta med spärrhantering.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget startar 2 januari och beräknas pågå fram till och med sista april 2017, med goda möjligheter till förlängning. Vi söker dig som vill jobba kvällar 13-21.30 på heltid. Det förekommer även pass på helger under dagtid 8-16. Tjänsten är placerad i Nordeas fina lokaler i centrala Stockholm.

Teamet är en mix av konsulter från TNG och fast anställda på banken som har gedigen erfarenhet av dessa uppgifter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du är du noggrann och stresstålig.

Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har goda systemkunskaper samt vana av officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.

Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera och selektera relevant material i utredningarna.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår Nordea. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.