Framtida uppdrag inom nordisk kundtjänst / support / service

Om jobbet

Söker du efter nya utmaningar inom kundservice? Vi på TNG söker efter serviceinriktade och ambitiösa personer för framtida uppdrag inom kundservice.

TNG söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag, där du har en bred roll inom nordisk kundtjänst och många interna kontaktytor. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen som kundtjänstmedarbetare varierar beroende på företag och bransch. Arbetsuppgifter som brukar innefattas är:
  • ta emot samtal från såväl privat- som företagskunder
  • arbeta med administration och ärendehandläggning
  • stötta den interna organisationen
  • orderhantering
Utöver detta tillkommer specifika arbetsuppgifter som varierar inom våra uppdragsgivares verksamhetsområden. Oavsett bransch handlar det alltid i slutändan om att göra uppdragsgivarnas kunder nöjda och att ge dem förstklassig service.

Rollen innebär i korthet

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Till våra uppdrag söker vi dig som är serviceinriktad och ständigt strävar mot att bemöta kunden på bästa sätt. Du har helt enkelt en mycket god känsla för vad service innebär, men är också angelägen om att utvecklas ytterligare inom detta område. Då en del samtal kan vara krävande ser vi att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och har en god kommunikativ förmåga för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt via bland annat telefon och e-post.

Du trivs i rollen att prata med människor och då det i perioder kan vara mycket att göra ser vi att du är stresstålig. Du behärskar finska, norska eller danska flytande samt svenska i både tal och skrift då e-post och telefonsamtal kommer att förekomma.

INTRESSERAD?

Vi arbetar både med uppdrag inom rekrytering och inom bemanning. Vår rekryteringsverksamhet innebär att du får en anställning hos våra uppdragsgivare, och i vår bemanningsverksamhet är du anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänster inom kundservice, ansök snarast! Vi går löpande igenom inkomna ansökningar för försöka matcha dig med något av våra uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.