Förvaltningsstöd inom Byggdisciplinerna till Arlanda Airport

Om jobbet

Fastighetsutveckling bidrar till att Swedavias unika tillgångar i form av markfastigheter på flygplatserna kan förädlas på ett sätt som skapar värde, försörjer en excellent flygplatsfunktion och bidrar till attraktivitet och tillgänglighet. Avdelningen bistår också övriga Swedavia med kunskap inom värdeskapande fastighetsutveckling.

Fastighetsinformation är en enhet inom avdelningen Fastighetsutveckling som arbetar med fastighetsinformation gällande Swedavias samtliga anläggningar och fastigheter. Uppdraget omfattar fastställande och utveckling av koncernövergripande krav för den fastighetsinformation som ska förvaltas för att säkerställa en värdeskapande fastighetsaffär.

Enheten Fastighetsinformation ska på uppdrag av anläggningsägarna samordna hanteringen av teknisk information i byggprojekt på Swedavias flygplatser, dotter- och intressebolag.

Om tjänsten
I rollen som Förvaltningsstöd utför du kontinuerliga uppdateringar av ritningar och modeller samt säkerställer ordning och struktur i det digitala förvaltningsstödet. Du kommer att utgöra en stödfunktion för att upprätta och säkerställa en god kvalité gällande Swedavias förvaltningsinformation.

Du kommer att arbeta självständigt med uppdatering av ritningsunderlag. Du har ett ansvar att i första hand att kvalitetssäkra fastighetsinformationen inom Byggdisciplinerna (A, K, B).

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller likvärdig med teknisk inriktning, samt några års erfarenhet ifrån projektering eller förvaltning.
God kunskap inom CAD-området vad gäller AutoCAD och gärna Architecture (ADT), Access och Revit från utbildning eller arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Förvaltningsstöd är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående, senast 12/12-2016. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning alternativt att tjänsten övergår till en anställning direkt hos
Swedavia.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.