Förvaltningsledare till Primelog

Primelog · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta med affärsprocesser inom logistik och vara delaktig i ett team vars fokus är att jobba med integration och att supportera Primelog TMS mot våra kunder?

SWIT söker för Primelogs räkning en driven Förvaltningsledare som vill arbeta med applikations- och integrationslösningar i en kundnära roll tillsammans med engagerade kollegor. Arbetet sker delvis i projektform och du erbjuds en spännande roll i en innovativ och fartfylld miljö. Du sitter på huvudkontoret på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga teamet ansvarar du för förvaltning, integration och support av Primelog TMS till kunds verksamhet och system. Du arbetar nära kunden (i projekt), Primelog R&D (för kravställan på utveckling), Implementationsteamet och affärsutveckling. Primelog jobbar mot stora internationella kunder, med stora avtal som omfattar flertalet moduler och funktioner. Projekten är varierande och flera projekt kan löpa samtidigt. Arbetet kräver teknisk förståelse och insikt och förmåga att identifiera och lösa problem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen. Du gillar att prestera på en hög nivå och strävar alltid efter att möta kundens förväntningar. Du har minst två års erfarenhet av att arbeta i kundprojekt med mjukvaru- och /eller integrationslösningar. Du har god systemförståelse och erfarenhet av integration, EDI. Det är viktigt att du har en teknisk bakgrund och det är meriterande om du har god förståelse för SQL och BI-verktyg som t ex QlickView. För att lyckas i denna roll krävs förståelse för ett företags verksamhetsprocesser och hur system påverkar/stödjer dessa verksamhetsprocesser. Primelog TMS är ett omfattande system med komplexa integrationer mot olika system och det är därför viktigt med både erfarenhet från applikation och integration.

Du är lojal, arbetssam, noggrann och kvalitetsmedveten med ett servicegivande sätt och kundförståelse som genomsyrar ditt arbete. För att trivas i denna roll och som anställd på Primelog är det viktigt att du delar våra värdeord; Passion, Excellence och Innovation.

Du erbjuds
  • Möjlighet att utvecklas i en miljö där vi har nära kontakt med internationella kunder
  • Kundansvar där du bidrar till att utveckla kundrelationen och skapa affärmöjligheter
  • En företagskultur som uppmuntrar eget ansvarstagande och personlig utveckling
  • En innovativ miljö där alla bidrar till att utveckla vår konkurrenskraftiga SaaS - system Primelog TMS
Övrigt
Primelog har valt att samarbeta med SWIT i denna rekrytering. Tjänsten är tänkt att tillsättas så snart som möjligt och du anställs av Primelog. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten och vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Markus Öhman, tel. 070-471 02 43
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.