Förvaltningsledare till familjärt tillväxtbolag

Academic Work · Data & IT · löpande

Om jobbet

Vill du arbeta i ett tillväxtbolag där du har stora möjligheter till påverkan? Vill du bidra till effektivisering av företag och organisationer genom att leda omfattande förändringar som skapar förbättringar? Change of Lane är ett personligt bolag, med erfarna medarbetare. Du har nu chansen att bli en ytterligare viktig spelare i deras team med möjligheter till att vara med samt påverka i en praktisk konsultroll!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Change of Lanes räkning en kompetent kollega som har tidigare erfarenhet av att arbeta som förvaltningsledare alternativt dig som vill växa in i rollen tillsammans med ett erfaret team. I dagsläget är det 10 personer anställda på företaget och då de expanderar med, flertalet spännande uppdrag på väg in, önskar de utöka teamet med ytterligare en kompetent kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Change of Lane´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Change of Lane.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i projektform med att etablera t.ex. ITIL, PM3 eller ITm5
 • Arbeta för säkrandet av effektiv praktisk förändring, utveckling samt förvaltningsstyrning hos kund
 • Arbeta i interimsroller i kundorgansiationer, tex som förvaltningsledare, incident manager eller olika projektroller
 • Säkerställa kunds behov, ta fram krav, planera, genomföra samt följa upp leverans
 • Arbeta med fokus på kostnadseffektivitet, tillgänglighet och konkurrenskraft
 • Skapa nya arbetssätt, rutiner och utveckla metodik
Tjänsten passar dig som vill arbeta med frihet under ansvar i ett familjärt tillväxtbolag. Du kommer ha en avgörande roll i att vidareutveckla bolaget till nästa nivå genom att skapa förtroendefulla och långsiktiga kundrelationer. För dig som är relativt junior inom områdena förvaltning och förvaltningsstyrning så kommer detta vara en utmärkt möjlighet till vidareutveckling av dina kompetenser.

Vi söker dig som
 • Har utbildning inom ekonomi, IT eller teknik
 • Har kompetens inom ett eller fler av områdena: systemförvaltning, förvaltnings- och projektledning, processutveckling, etablering av förvaltnings- och projektstyrningsmodeller eller förändringsledning.
 • Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom ovanstående arbetsområden ser vi även gärna att du har arbetat med IT-managementmodeller såsom PM3, ITIL, ITm5 eller andra tjänstebaserade leveransmodeller. Även erfarenhet av projektstyrningsmodeller t.ex. PPS, XLPM (PROPS) m.m. är meriterande.
Det är även meriterande om du har arbetat med infrastruktur- och applikationsförvaltning sedan tidigare samt har erfarenhet av att leverera hela lösningar från ax till limpa, men detta är inget krav.

Som person är du affärsmässig; denna egenskap är central i konsultrollen för att förstå innebörden av vad som sker eller beslutas. Vidare arbetar du strukturerat med tydliga leveransplaner samt angreppssätt för att lösa uppkomna problem under arbetets gång. Vi ser även att du är relationsskapande som person då relationen till företagets kunder är mycket viktig för fortsatt samarbete med företagets kunder.
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Liljeholmen (Marievik), resor kan förekomma (främst inom Stockholm)
 • Kontaktuppgifter: Emelie Blomqvist, Recruitment Consultant, emelie.blomqvist@academicwork.se alternativt vår teammail, stn03@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Change of Lane grundades 2008 och är ett konsultbolag som expanderar starkt inom förvaltningsstyrning och förändringsledning. Bolaget hjälper kunder att föra in och förädla lednings- och styrsystem bl a för att skapa en plattform för effektiv förvaltnings- och utvecklingsstyrning i sin helhet. På Change of Lane arbetar de med den mänskliga faktorn, medarbetares insikt i förändring och att skapa förutsättningar för organisationen att nå nästa nivå. Bolaget fokuserar på att skapa en bra affär, bygga individuell och organisatorisk kompetens genom ett öppet och ärligt ledarskap. Change of Lane arbetar oberoende av utbildningsinstitut och modellaktörer vilket uppskattas av deras kunder.