Förvaltningsansvarig till Länsförsäkringar

Om jobbet

Till IT-enheten på Länsförsäkringar AB söker vi en förvaltningsansvarig för objekt Ekonomi och Betalning

Om jobbet
Som förvaltningsansvarig ansvarar du för den operativa leveransen. Du bidrar till helhetslösningar och föreslår förändringar och utvecklingsmöjligheter tillsammans med leverantörer. Tillsammans med förvaltningsledningen tar du fram förvaltningsplaner inom objektet samt uppföljning av leverantörer. Du rapporterar enligt fastslagna processer och bidrar med underlag till budget- och prognosarbete. Rollen innebär ett brett ansvarsområde med många kontaktytor. Din viktigaste funktion är att utgöra kittet mellan verksamhet, objektet, övrig IT och externa leverantörer. Objekten inkluderar system för legal rapportering, operativ uppföljning, myndighetsrapportering och betalning. Dina prioriterade områden är att:
  • Säkra en effektiv förvaltningsstyrning
  • Fånga verksamhetens behov och hjälpa dem att göra rätt prioriteringar
  • Funktionell kravställning mot externa leverantörer
  • Säkra den operativa leveransen inklusive planering och uppföljning
  • Säkerställa att riktlinjer och processer efterlevs
  • Bevaka hanteringen av incidenter och problem, samt andra förändringar som påverkar objektet
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad i arbetslivet. Prioriterat för oss är att du har arbetat med förvaltningsstyrning i en verksamhet med hög grad av förvaltningsmognad. Erfarenhet av avtalshantering är ett plus. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande objekt i en regelstyrd verksamhet.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och affärsmässig. Du sätter din roll i ett större sammanhang och ser det som naturligt att dela med dig av din kunskap och bidra till verksamheten som helhet. Du är positiv, ser möjligheter, har förmåga att upprätta goda relationer och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Om oss
Gruppen IT-Gemensamt består av 16 medarbetare som tillsammans förvaltar och vidareutvecklar objekt och applikationer som är gemensamma för länsförsäkringsgruppen. Gruppen ansvarar för hela värdekedjan från kravfångst till uppföljning av leverans från våra outsourcingpartners.

Din ansökan
Låter det spännande? Ansök redan idag, dock senast den 6 december 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. I den här rekryteringen samarbetar vi med We Select. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Erjeby, 0707-210306.

Sökord: PM3, ITIL, Förvaltningsledare, FLIT, Objektansvarig, Applikationsansvarig, Applikationsledare, Application Manager, Service Manager, Service Delivery Manager.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Erjeby, 0707-21 03 06

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.
Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var