Förvaltare

Om jobbet

Vi söker nu tre förvaltare till våra fastighetsområden Karolinska-Flemingsberg, Östermalm och Frescati-Kista.

Fastighetsområdet Karolinska-Flemingsberg omfattar Campus Solna och Campus Flemingsberg och består främst av laboratorier, undervisningslokaler och kontor med en total lokalarea på ca 250 000 kvm.

Fastighetsområde Östermalm omfattar byggnader inom Kungliga Tekniska Högskolans område samt högskolebyggnader utmed Valhallavägen om totalt ca 300 000 kvm.

Fastighetsområdet Frescati-Kista omfattar byggnader inom Campusområdet för Frescati, Kräftriket, Frescati Hage samt fastigheter i Stockholms innerstad och Kista, om ca 320 000 kvm. Utöver universitetslokaler för undervisning, forskning och kontor, finns verksamheter som restauranger och butiker på campus.

Som förvaltare ansvarar du för ditt tilldelade fastighetsbestånd och medverkar proaktivt i utvecklingen av campus tillsammans med dina kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Övergripande ansvar för hyresgästkontakter, hyresförhandlingar samt skriva avtal
  • Personal- och arbetsmiljöansvar för drifttekniker
  • Resultatansvar för din enhet, upprätta prognos och bokslut per byggnad
  • Upprätta, genomföra och följa upp underhållsplaner
  • Genomföra upphandlingar av entreprenader
  • Delta i fastighetsområdets investeringsprojekt
  • I nära samverkan med kund genomföra verksamhetsanpassningar
Din erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av förvaltning av kommersiella lokaler eller motsvarande erfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av kundkontakter, hyresförhandling, beredning av beslutsunderlag för investerings- och underhållsprojekt, upphandlingar samt erfarenhet av att aktivt bidra till effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Akademisk examen inom fastighet- och/eller ekonomi, eller motsvarande utbildning är starkt meriterande, men inget krav. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av personalansvar.

Dina personliga egenskaper

Då tjänsten kommer att innebära många kund- och leverantörskontakter har du lätt för att skapa och vårda goda relationer och har förmågan att föra en affärsmässig dialog. Vi söker dig som arbetar strategiskt och har vilja och förmåga att ta egna initiativ samt har lätt för att samarbeta med andra. För rollen krävs ett gott ledarskap och en förmåga att skapa delaktighet och ge förutsättningar till utveckling för att nå uppsatta mål.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning

Din ansökan

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta HR-ansvarig, Sanna Flyckt på 08-685 75 25.

Sista ansökningsdag är den 14 november. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ladda ner din CV och ditt personliga brev redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 67,3 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 18 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se