Förskollärare till Västra Brotorps förskola

Om jobbet

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Västra Brotorps förskola kommer du att arbeta tillsammans med kollegor som har god kompetens och en stor samlad pedagogisk erfarenhet. Tillsammans arbetar vi med gemensamma teman, där de olika projekten utgår från barnens nyfikenhet att utforska och lära. För att hålla en likvärdig kvalitet i hela förskolan sker planering, reflektion och utvärdering gemensamt för barn 1-3 år respektive 3-5 år. Västra Brotorp består av fem avdelningar belägna på två våningsplan i ett fristående hus, varav två avdelningar är avsedda för de yngsta barnen. Förskolan ligger belägen i direkt anslutning till Ursviks fina motions- och naturområde. Med buss når du snabbt tunnelbana, pendeltåg, bibliotek och stadens kulturcentrum. Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till förskolan.

Som förskollärare kommer du att tillsammans med övrig personal ha det pedagogiska ansvaret i förskolan.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera verksamheten tillsammans med övrig personal, samt att utföra pedagogisk dokumentation.

Vi vill att du har förskollärarexamen, är en lyhörd och närvarande pedagog som är flexibel och kan se helheten. Du är initiativtagande och vill vara med och utveckla förskolans verksamhet. Det är betydelsefullt för oss att du har kunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation med IT som verktyg. Du har också förmåga att skapa goda relationer och samarbetar väl med både barn, föräldrar och kollegor. Självklart har du kunskap och insikt i våra gällande styrdokument.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 9 januari . Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var