Förskollärare till Sofieberg

Tyresö kommun · Utbildning · 10 jan

Om jobbet

Du som är utbildad förskollärare och vill arbeta på förskolan Sofieberg - här är din chans!

Förskolan Sofieberg bildar en enhet med Fornuddens förskola. Vi har bland annat gemensamma APT, nätverksträffar, pedagogiskt café och studiedagar.
Förskolan Sofieberg ligger i Trollbäcken, härligt beläget 20 km sydost om Stockholm. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Tyresö kommun arbetar målmedvetet för att bli den bästa arbetsgivaren i länet.

Mer information om våra förskolor finns på våra hemsidor under www.tyreso.se.

Vem är du:
Vi söker en entusiastisk förskollärare som är sugen på nya stimulerande uppgifter. Vi söker dig som motiveras av att se barn växa i sitt lärande. Du har ett förhållningssätt som innebär att du finner barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter. Vi vill att du är engagerad, initiativrik, positiv, har en god samarbetsförmåga och stor flexibilitet. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Du har förmågan att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och ansvarar för att barnen som kommer till förskolan Sofieberg får det bästa tänkbara.

Arbetsbeskrivning:
Som förskollärare har du ett särskilt ansvar att fördela och leda det pedagogiska arbetet på avdelningen tillsammans med ditt arbetslag. Pedagogisk dokumentation ligger till grund för utveckling av verksamheten och är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du innehar också en god förmåga att lyfta dina medarbetare och är en god förebild. Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället, därför ser vi olikheter och mångfald som en tillgång.

Arbetstid/Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare med tillträde i januari 2017

Lön:
Månadslön

Kontaktpersoner:
Elizabeth Lundberg förskolechef, 08-5782 73 70

Fackliga kontaktpersoner:
Elisabeth Ahlqvist lärarförbundet, 08-5782 78 18

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2017-01-20
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget