Förskollärare till Ringens förskola

Tyresö kommun · Utbildning · 11 dec

Om jobbet

Ringens förskola söker förskollärare som vill vara med i vårt fortsatta förändringsarbete.

Vi har påbörjat ett nytt, roligt och spännande arbete där vi, utifrån barnens bästa, skapat en organisation med fler avdelningar med färre barn i grupperna. Nu söker vi dig som vill vara en del i vårt arbete och som gillar att utmana och utmanas.

Ringens förskola ligger i bostadsområdet Granängsringen. Vi har tillgång till en fantastisk utemiljö med såväl skog som aktivitetsplan och vår egen gård.

Den härliga mångfalden av kulturer och språk gör vårt arbete dynamiskt, spännande och utmanande. Vi arbetar utifrån ett språkutveklande förhållningssätt där vi använder vardagssituationer till att ge barnen talutrymme för att tillsammans med oss utveckla sitt språk. Barnen är i fokus i vårt arbete.

Arbetsuppgifter:
Som förskollärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet i samverkan med dina kollegor. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att erbjuda barnen undervisning som är lärande, varierande, meningsfullt och roligt.

Kvalifikationer:
Vi vill att du är utbildad förskollärare med legitimation och att du är professionell i ditt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor. Vi vill att du har goda kunskaper om målen i förskolans läroplan.

Personliga egenskaper:
Vi vill att du är nyfiken, aktiv, drivande och att du ser möjligheter. Vi vill att du har lätt att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Vi önskar att du känner glädje, lust och nyfikenhet inför ditt uppdrag och de utmaningar du möter i det dagliga.

Vi erbjuder dig:
Hos oss får du arbeta med fantastiska ban, kompetenta kollegor i ett område kännetecknat av mångfald. Du kommer att ha möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med dina kollegor i det dagliga arbetet utifrån barnens bästa. Du erbjuds fria pedagogika måltider tillsammans med barnen. Vi strävar efter att medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Som anställd i Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård. Som anställd i Tyresö kommuns förskor erbjuds du arbetskläder för utomhusbruk

Om tjänsten:
Tillsvidareanställning med semester, 75-100%, månadslön.
Tillträde: 9/1-17 eller enligt överrenskommelse.

Kontaktpersoner:
Inger Palmér, förskolechef
tel. 08-5782 90 10, e-post. inger.palmer@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner:
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel 08-5782 9100

Ansökan
Välkommen med dina ansökan senast den 29 november 2016.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget