Förskollärare till Hagabergsgårdens förskola

Om jobbet

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på Hagabergsgårdens förskola arbetar vi åldershomogent vilket innebär att vi strävar efter att pedagogerna följer en barngrupp från att barnen skolas in tills att de avslutar sin tid på förskolan. Förskolan består av fem avdelningar varav en är en utegrupp då barnen fyller fyra år. På förskolan arbetar många pedagoger med lång erfarenhet. Förskolan är centralt belägen med närhet till skogsområden och flera parker. Den aktuella tjänsten gäller på vår avdelning för våra yngsta barn "Knyttet" med barn födda 2014.

Som förskollärare på Hagabergsgårdens förskola kommer du att arbeta tillsammans med entusiastiska och engagerade pedagoger. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vidarutveckla arbetet. Hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att leda och utveckla det pedagogiska arbetet efter förskolans styrdokument. Du kommer att ha ett övergripande pedagogiskt ansvar och driva utvecklingsarbetet på förskolan. I vår organisation får du schemalagd planerings-, reflektions- och mötestid. Vi slutar inte senare än kl.18:00 från våra möten.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha det kompetenta barnet i fokus. Du ansvarar för att följa barnens utveckling och lärande, och kontinuerligt reflektera kring detta med barnen, kollegor och vårdnadshavare. Observation, reflektion och dokumentation är en del i det dagliga arbetet, vilket ska leda till att synliggöra barnens olika lärprocesser och utveckling. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation. Vi arbetar aktivt med Grön Flagg, Start och Stegvis (Stegen) och IKT.

Vi vill att du är utbildad förskollärare. Du ska vara engagerad, positiv och intresserad av förskolans utveckling samt väl förtrogen med läroplanen för förskolan (Lpfö98 rev.10). Du är van att använda IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och den pedagogiska dokumentationen. Du arbetar också aktivt med att utveckla det pedagogiska arbetet och den pedagogiska miljön på avdelningen och på förskolan som helhet. Du känner glädje och lust att följa barns lärande. Du är en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus. Du låter barnen få möjlighet att pröva sina förmågor och utforska omvärlden.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 22 januari 2017. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var