Förskollärare till förskolan Lärkan

Om jobbet

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter. Precis som vi.

Här på förskolan Lärkan arbetar vi med baser och arbetslag om minst sex personer. Verksamheten utgår från Reggio Emilia filosofin som bygger på tron på människans möjligheter, respekt för barnet och en övertygelse att alla barn föds rika och intelligenta med en inneboende drivkraft att utforska världen.

Vi organiserar oss i projektarbete, där barnens inflytande över innehåll, material och upplägg är grunden. Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss där barnen kan få makt över sitt eget lärande och vara delaktiga i verksamhetens utformning. Tillsammans med vår ateljerista och pedagogista driver vi lärandeprocesser framåt och genom pedagogisk dokumentation synliggör vi barnets lärande.

Som förskollärare har du ansvar för att planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskolan utifrån läroplaners intensioner och de prioriterade områdena i Sundbybergs Stad. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitet på förskolan. Som förskollärare är du pedagogisk ledare och ska tillsammans med dina arbetskamrater driva och utveckla arbetet.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är projektansvarig för en grupp barn och tillsammans med de andra förskollärarna på basen har du det yttersta ansvaret för våra lärande miljöer, språkutvecklingen och organisationen på din bas.

Vi vill att du är nyfiken och kreativ, vill inspirera och utmana barnen i deras lärande, är van vid projektarbete och är utbildad förskollärare med erfarenhet av arbete med Reggio Emilia filosofin.

Som förskollärare vet Du att barn kan och du förstår innebörden i begreppet "det kompetenta barnet". Den barnsyn och syn på miljöns betydelse och lärande som det Reggio Emilia-inspirerade arbetssättet är baserat på, är det som skapar en gemensam grund för oss pedagoger.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 1 januari 2017 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 16 december . Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var