Förskolechef 80% på konsultbasis med möjlighet till fast tjänst

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en förskolechef med flerårig erfarenhet till ett mycket spännande uppdrag på konsultbasis hos en av våra kunder i Stockholm. Förskolan ligger på Ekerö. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga arbetsgifter som förskolechef. Uppdraget är på konsultbasis under en rekryteringsprocess, ca 3-4 månader. Ofattningen är 80%. Möjlighet finns att uppdraget övergår i en fast tjänst.

Förskolan har i dagsläget ca 70 barn på 5 avdelningar och eget kök.

Din profil

Du blir anställd av oss och arbetar som konsult hos vår kund. Möjlighet finns att gå över till anställning hos kund.

Vi söker dig med erfarenhet av arbetet som förskolechef. Du har en relevant bakgrund för uppdraget och trivs i förskolans värld. Självklart är du strukturerad, välorganiserad och tydlig i ditt ledarskap. Du är utvecklingsbenägen och ser lösningar istället för problem. Du har i tidigare arbeten haft budget- och personalansvar och är van att leda personal. Du är en professionell och kompetent chef med förmåga att få med dig personalen.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga villkor och ett spännande och utmanande konsultuppdrag. Möjligen är du pensionerad förskolechef som känner att du har några år kvar?

Kontakta oss för mer info, Fred Hussein tfn: 073-351 27 27
Sök tjänsten omgående då vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se,

Titta gärna in på www.facebook.com/skolbemanning
Skräddarsy en bevakning på www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Kontakt

Ring Fred Hussein, 0733512727

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se