Försäljningsingenjör

Om jobbet
Försäljningsingenjör / Utesäljare

Distriktsansvar för Stor Stockholm

Vill Du bli en viktig pusselbit i ett framgångsrikt företag med tillväxtambitioner?

Då vår nuvarande säljare går vidare, behöver vi en ny driven säljare med kundansvar i Stor Stockholm, Uppsala Län och Södermanlands Län. Våra säljare är indelade för antingen produktområde industriventiler eller processinstrument. För denna tjänst är det industriventiler som är produktinriktningen, men arbetet sker delvis i nära samarbete med instrument kollegan på distriktet. Vi har totalt 13 fältsäljare som täcker olika geografiska områden från Norr till söder. Du erbjuds en tjänst med frihet under ansvar och en av marknadens starkaste produktportföljer. Till Din hjälp har Du 6 produktspecialister som alla är experter inom sitt område. Du har även en serviceavdelning och en "egen" innesäljare som supportar dig och ditt distrikt. Din roll består i
  • upprätthålla goda relationer med befintliga kunder och utveckla affären med dessa.
  • upprätta ramavtal (årsavtal) samt offert- och projektuppföljning.
  • nykundsbearbetning ingår i tjänsten.
  • tillsammans med teamet i Göteborg råder du dina kunder till de bästa tekniska lösningarna som är lönsamma för alla parter.
Vi söker dig som har
  • erfarenhet av industriell försäljning, gärna mot tung processindustri
  • du har god teknisk förståelse
  • utbildning/erfarenhet som bekräftar detta.
För att lyckas i rollen
  • du är relationsskapande, resultat- och kundorienterad, samt stimuleras av mål och utmaningar.
  • då tjänsten innebär försäljning mot olika aktörer och befattningar tror vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga och anpassningsbar för både stora och små affärssituationer.
  • tjänsten innefattar försäljning av produkter inom Fagerbergs affärsområde "Industriventiler" som har en bred produktportfölj och en stor variation av kunder, vilket kommer att kräva en stor portion av strukturell förmåga.
KontaktOm du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson 031-704 51 79.Urval görs löpande och vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Gustaf Fagerberg bedriver försäljning och av produkter och service för styrning, reglering och mätning av flöden inom svensk processindustri. Företaget representerar en rad världsledande varumärken inom affärsområdena industriventiler och mätinstrument. Ett stort lager och en kundanpassningsverkstad är viktiga mervärden. Vi drivs av att vara den optimala vägen för våra tillverkare att nå den svenska industrimarknaden, vi har passion för konsultativ försäljning och strävar efter långsiktighet och ett gott samarbete både internt och externt. Företaget omsätter ca 250 mkr med 55 personer anställda. Huvudkontoret finns i Göteborg. Våra försäljningsingenjörer som befinner sig på annan ort utgår från hemma kontor. Sökord: Säljare, Försäljning, Fältsäljare, Account Manager, Area Manager, Area Sales Manager
Jobbfakta
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!