Försäljningsingenjör

Om jobbet

Vi söker nu en

OEM-säljare till Stockholm/Mälardalen

Din uppgift blir att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med maskinbyggare inom distriktet. Distriktet omfattar Stockholm/Mälardalen, Östergötland, Närke, Dalarna samt Gävle.

Du utvecklar samarbetet med vår breda kundbas och skapar långsiktiga affärsrelationer med den kartlagda potential som finns i distriktet. Till din hjälp har du vårt breda sortiment av automationsprodukter samt professionell support från vår teknikavdelning i Malmö.

Du rapporterar till vår FC och utgår från vårt Stockholmskontor.

Din profil
Du har erfarenhet av teknisk industriell försäljning och rådgivning inom industriell automation och du är Högskoleingenjör inom el/mekatronik eller motsvarande. Du trivs med ett proaktivt arbete och som person är du driven och affärsorienterad.

Vi erbjuder dig professionellt säljstöd, marknadsmässiga villkor samt inte minst goda utvecklingsmöjligheter internationellt.

Har du ytterligare angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen 031- 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Camozzi Pneumatik AB ingår som helägt dotterbolag i Camozzi Group, som har ca 3.500 anställda. Den svenska verksamheten är inriktad på automation och erbjuder marknaden ett mycket omfattande produktprogram av hög kvalitet. Camozzi Pneumatik AB utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett pneumatikprogram för automation till svensk industri. Företaget som omsätter ca 70 MSEK med 25 anställda, har sitt huvudkontor i Malmö och säljkontor i Göteborg och Stockholm samt ett säljkontor i Danmark. För mer information om oss var god se www.camozzi.se
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!