Försäljningschef till vår nybilsavdelning

Din Bil Sverige AB · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Volkswagen Stockholm, Södertälje söker en försäljningschef till vår nybilsavdelning.

Är du intresserad av ett kundnära, utvecklande arbete i en världsomspännande och expansiv miljö? Vill du vara med på resan att utveckla vår verksamhet och tillsammans med professionella kollegor göra oss än mer framgångrika? Missa i sådana fall inte chansen att bli vår nästa Försäljningschef. Förutom möjligheten att representera ett av världens starkaste varumärken med ledande produkter i spännande bransch så kommer du få verka i en hållbart resultatinriktad och lagorienterad kultur med goda karriärsmöjligheter.


Om tjänsten
Volkswagen Södertälje söker en Försäljningschef som brinner för att utveckla och driva verksamheten. Du ansvarar för anläggningens försäljning av nya Volkswagen personbilar. Du kommer löpande att arbeta med strategier och processer för att effektivisera försäljningsarbetet samt öka avdelningens resultat. Därtill säkerställer du att våra rutiner och processer efterföljs så att vi alltid har utomordentligt nöjda kunder och medarbetare. Du kommer att samarbeta med ledningen för Servicemarknadsavdelningen för att skapa en gedigen kundupplevelse och bilaffär.

Rollen innebär fullt budget och personalansvar och du rapporterar till platschef samt ingår i ledningsgruppen på Volkswagen Södertälje.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du skall ha flerårig dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt motivera och utveckla medarbetare samt av att skapa rutiner och effektivisera processer. Vi ser att du har ett par års erfarenhet inom försäljning av nya bilar och dokumenterad erfarenhet av en ledande befattning inom bilbranschen. Meriterande är om du jobbat med våra märken. Allmänt hög nivå av datavana och kunskaper i Office-paketet med fokus på Excel är ett krav. Vi förväntar oss även att du som söker obehindrat kan utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Din ledarstil är coachande och baserad på god samarbetsförmåga samt hög grad av trovärdighet.Din personlighet präglas av ett energiskt, engagerad och kommunikativ sätt. För att passa in i vår företagskultur förväntas du vara prestigelöst resultatorienterad. Du skall ha en förmåga att arbeta med problemlösning ur ett strategiskt såväl som ett operativt perspektiv.Du har god administrativ förmåga samt följer upp genomförandet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast den 10 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via Internansökan på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW16-235-51 i övriga uppgifter.

Vid frågor om tjänsten så kontakta rekryterande chef Robert Lindros, via e-post:
robert.lindros@vwsodertalje.se alternativt via telefon: 08- 553 779 80.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Robert Lindros, 08- 553 779 80

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget