Försäljningschef till TNG

Om jobbet

TNG söker en försäljningschef som vill motivera våra skickliga säljare.Tillsammans inspirerar vi företag runt om i landet att rekrytera fördomsfritt.

TNG har haft en stark tillväxt och för att säkerställa fortsatt fokus på alla våra kundgrupper vill vi förstärka vårt försäljningsteam med en försäljningschef med inriktning mot medelstora och mindre företag. Vi söker dig som vill ansvara för att fortsätta bygga en stark säljkultur, hög aktivitetsnivå och hög kundnöjdhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
 • En stark tydlig vision - Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
 • Branschens modernaste erbjudande - Inom fördomsfri bemanning och rekrytering. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda kunder och medarbetare.
 • Mycket nöjda kunder och kollegor - Våra NPS-värden hos kunderna är höga, och våra egna medarbetare ger oss NPS-värdet 86.
 • Härliga kollegor som peppar och hjälper varandra mellan kontoren.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som försäljningschef ansvarar du för TNG:s försäljning i nära samarbete med våra regionchefer och storkundschef. Du har operativt- och personalansvar för organisationens kundansvariga säljare (exkluderat Key Account Manager) samt övergripande ansvar för vår innesäljsfunktion. Ditt arbete innebär också att:
 • Identifiera och följa upp för området relevanta KPI:er.
 • Arbeta datadrivet samt ta fram analyser, såsom t.ex. kund- och omvärldsanalys, i syfte att optimera och maximera försäljningsresultaten.
 • Ansvara för att samtliga kundansvariga säljare har rätt kompetens och kunskap för att lyckas med sitt försäljningsarbete.
 • Ansvara att stötta innesäljchefen med planering och samordning för att lyckas med innesäljarfunktionen.
 • Vara ytterst ansvarig för TNG:s övergripande kundnöjdhet som vi mäter i NPS samt vår kvalitetspolicy.
 • Skapa en tät och bra dialog med marknadsavdelningen så att ni gemensamt tar fram rätt säljstöd och optimerar vår leadsgenerering.
 • Ansvara för att samordna försäljningen inom koncernen.
 • Vara aktiv i TNG:s ledningsgruppsarbete.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Försäljningschefen kommer att arbeta nära chefen för våra storkunder. Båda rapporterar till VD och ingår i TNG:s ledningsgrupp. Som ett led i vårt hållbarhetsarbete så arbetar vi frekvent med vårt videosystem för interna möten men man måste räkna med många tjänsteresor till våra kontor för att lokalt delta i försäljningsarbetet. Försäljningschefen är placerad Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen har du mycket goda kunskaper inom tjänsteförsäljning och vet vad som gör dig framgångsrik i din egen försäljning. Då du ska leda och stötta våra duktiga kundansvariga till ännu större framgångar krävs det att du har mycket goda kunskaper inom försäljningsledning och kan uppvisa dokumenterade resultat på det, du brinner för att se andra utvecklas och lyckas.
Dessutom:
 • Sätter du kund och medarbetare i första rummet - du är lösningsorienterad och vet att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.
 • Har du god förmåga att anpassa dig till nya förhållanden då vår bransch är i ständig utveckling.
 • Har du en akademisk examen eller motsvarande och kan formulera dig väl i tal och skrift då du dagligen kommunicerar med kunder.
 • Har du erfarenhet från ledningsgruppsarbete är det meriterande.
INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. I denna rekryteringsprocess har vi på TNG valt att samarbeta med chefsrekryteringsbolaget Signpost. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, VD Åsa Edman Källströmer 073-929 51 05 eller Seniorkonsult Stina Nord Signpost 073-654 52 57
Jobbfakta

Ring Maria Nordenhem, 073-581 49 67

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.