Försäljningschef till Gysinge Centrum för Byggnadsvård AB

Om jobbet

Är du en framgångsrik och coachande ledare som brinner för att driva försäljning, utveckla verksamhet och medarbetare mot goda resultat? Gysinge Centrum expanderar och söker dig som vill vara med och ta Gysinge Centrums försäljningsutveckling till nästa nivå. Till din hjälp får du kompetenta medarbetare och möjlighet att arbeta med unika produkter inom byggnadsvård och inredning!

Gysinge är ett ledande företag inom svensk byggnadsvård och har sedan starten 1990 erbjudit kunden genuina byggvaror och inredningsdetaljer som skänkt glädje och inspiration för många människor när de har byggt, förändrat och förnyat sina hus och hem. Vi brinner för att hjälpa människor med råd och dåd
att bygga, renovera och inreda sina hus och hem på traditionens grund med tidstypiska detaljer från 1700-talet och framåt. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av genuina produkter och varor inom byggnadsvård och inredning i form av färg, el & belysning, inredningsdetaljer, såpa, textil, möbler, trädgård och mycket annat. Mer om bolaget och produkterna finner du på www.gysinge.com

Din roll som försäljningschef
Gysinges tillväxt skall ske genom ökad försäljning via etablerade och nya distributionskanaler inom byggnadsvård och inredning, fackhandeln för bygg och färg samt dagligvaruhandeln.
Som försäljningschef blir ditt uppdrag initialt att leda, utveckla och själv delta i försäljningsarbetet för Gysinges hela produktsortiment i Sverige genom återförsäljare och du ska svara för planering, uppföljning och resultat av återförsäljarförsäljningen.
I rollen som försäljningschef är det operativa försäljningsarbetet det allra viktigaste och det innebär en hel del eget operativt arbete på fältet. Vissa kunder ska du själv etablera, utveckla och vårda relationer med och du ska aktivt tillsammans med säljarna vara med på vissa av deras kundmöten och lokala aktiviteter.
Som ledare tydliggör du försäljningsmål för dina säljare, har uppföljningar, genomför sambesök och säkerställer att dina medarbetare har de arbetssätt, rutiner och redskap de behöver för ett sitt arbete.
På sikt och om allt utvecklas väl så ansvarar du även för Gysinges egna butiker och webbshopen vilket då innebär att du har fullt ansvar för all försäljning av hela produktsortimentet i Sverige. Även marknadsföring kan på sikt komma att bli en del av ditt ansvarsområde.

Försäljningschefen sitter i ledningsgruppen och är formellt underställd bolagets verkställande direktör. Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Östermalm i Stockholm där vi också har en av två butiker.

Vem trivs här?
Vi söker dig som gillar att få saker att hända och vill ha en bred roll där du får arbeta med både de strategiska som operativa frågorna. Du skall tycka om mötet med kund och ha förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du har relevant akademisk utbildning, eller motsvarande, och dokumenterad erfarenhet av ledarskap, budgetansvar och av att driva försäljningsarbete mot konsument. Det är viktigt med affärsmässighet, ekonomisk förståelse, vana av förhandling och att avsluta affärer. För att lyckas i arbetet att ta Gysinges försäljning till en ny nivå så är det viktigt att du har starkt kundfokus och besitter kunskaper inom marknadsföring och varumärkesbyggande, har du kunskap och intresse inom byggnadsvård är det meriterande. Som ledare är du kommunikativ, lyhörd och bra på att inspirera och coacha dina medarbetare. Vidare är du relationsskapande och bra på att samarbeta samtidigt som du har god förmåga att strukturera och planera det egna arbetet. Du är driven, resultatinriktad och analytisk med god förmåga att tydliggöra det strategiska perspektivet. Arbetet innebär resor varför B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en spännande roll där du i högsta grad får vara med att bidra med kunskap och tidigare erfarenhet inom marknadspositionering och försäljning av konsumentprodukter och ledning av säljteam samt att påverka Gysinges fortsatta utveckling och försäljningstillväxt. Du får arbeta med ett starkt varumärke inom byggnadsvård, en rolig och unik produktportfölj och du kommer till ett team av duktiga och engagerade medarbetare som verkligen brinner för vad Gysinge är och står för!

För rätt person finns goda framtida utvecklingsmöjligheter! Gysinge har 15 anställda fördelat på kontoret och butiken i Stockholm, lager och butik i Gysinge samt färgfabriken i Hedemora.

Välkommen att söka!
Sök tjänsten via annonsen genom att bifoga CV och ansökningsbrev, sista ansökningsdatum är den 6 november. För frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth, tel 08-598 982 61 eller marie-louise.baath@badenochandclark.se.
Jobbfakta

Ring Marie-Louise Bååth, 08-598 982 61

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget