Försäljningschef Begagnat, Haga Norra

Om jobbet

Vi söker dig som är en naturlig ledare som genom din effektivitet och engagemang kan motivera dina medarbetare till att skapa lönsamma affärer och mycket nöjda kunder.

Bilia Region Stockholm söker en försäljningschef till försäljningsteamet på begagnat-avdelningen på Bilia Haga Norra i Stockholm. Våra ledare på Bilia jobbar efter värderingarna; Engagemang, Kompetens, Respekt och att vara Äkta, därför ser vi det som en självklarhet att du som blivande ledare kan identifiera dig med dessa. Vår vision är att bli branschens bästa servicebolag med de Mest Nöjda Kunderna samt Medarbetarna och vi vill att du är med på den resan. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som försäljningschef har du ett ansvar att optimera säljvolymer och lönsamhet för begagnade bilar. Till din hjälp har du ett säljteam med bilförsäljare som du även har personalansvar för. Du kommer att ansvara för vår testavdelning där hela begagnatprocessen hanteras samt ansvara för alla inköp till begagnatlagret. En viktig del i ditt arbete är att utveckla, engagera och coacha säljarna i ditt team för att ni tillsammans ska nå uppsatta mål och ha en god laganda och trivsam arbetsmiljö.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har mångårig vana av att hantera begagnatbilar både vad gäller försäljning, administration och prissättning. Branschvanan ser vi som en förutsättning. Utbildningsmässigt vill vi att du har minst gymnasieutbildning och god förståelse för lönsamhet. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Rätt vilja och rätt attityd!
  • Kommunikativ och har en engagerad ledarskapsstil med förmågan att motivera medarbetarna i både med- och motgångar.
  • Värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och team-känsla.
  • Ett stort intresse för service och försäljning och därmed förmågan att skapa och vårda kundrelationer med såväl kunder som kollegor.
  • Administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.
  • Viktigast av allt är att du har en stark inre drivkraft och motiveras av nya utmaningar!
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering på Haga Norra, Solna
Facklig representant: Anders Bejmar, Ledarna, tfn: 08-517 840 07 , Roger Johnsson, Unionen, tfn: 08-744 81 88

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Försäljningschef
Kontakt

Ring Eva Huring, 08-734 73 09

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var