FÖRSÄLJNINGS- OCH MARKNADSASSISTENT TILL FAMILJÄRT FÖRETAG

JobBusters · Administration · 14 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu en Försäljnings- och marknadsassistent till ett dynamiskt företag norr om Stockholm. I rollen som Försäljnings- och marknadsassistent kommer du ha ett varierat arbete där du får vara ansiktet utåt mot företagets kunder. Du kommer att arbeta nära Säljansvarig och hantera bokningar och förfrågningar samt löpande kundvård. Du kommer även sköta marknadsföringsutskick och göra marknadsresearch. I rollen får du stor användning av din servicekänsla och kundfokus.

Företagspresentation
Vår kund hyr ut möblerade lägenheter och villor till företag på ett antal orter runt om i Sverige. Hyresgästerna är i huvudsak projektanställd personal, vanligtvis arbetslag inom bygg- och monteringsbranschen. Bolaget har idag ca 125 enheter som hyrs ut under varierande hyresperioder, oftast ett par månader. Företaget har ca 10 anställda och söker nu en Försäljnings- och marknadsassistent till huvudkontoret som är beläget i Vallentuna norr om Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av ett serviceyrke och är van vid kundkontakt
  • Det är positivt om du är van vid att använda telefonen och mailen som arbetsverktyg
  • Det är meriterande om du har körkort
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Du har gymnasiekompetens
Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har en positiv inställning. Du är ansvarsfull, driver själv ditt arbete framåt och uppskattar frihet under ansvar. Du är intresserad av marknads- och försäljningsfrågor och vill utvecklas inom ämnet. Du trivs i ett litet företag som arbetar tätt ihop och hjälps åt. Vår kund lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad vår kund kan erbjuda
Du får arbeta på ett växande företag med goda värderingar och trevliga kollegor. Här får du spännande och varierande arbetsuppgifter, samt stora möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget.

Lön
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid. Tillsvidare enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Vallentuna Visa på karta

Visa var