Försäljare

Om jobbet

Aktiebolaget dp försäkring är en fristående försäkringsförmedlare som kombinerar internetbaserade tjänster med personlig rådgivning. Med vår tjänst, www.dinapensioner.se får våra kunder en pensionssammanställning och en tydlig bild av hur deras försäkringsskydd ser ut idag och vad de kan göra för att optimera sin situation. Bolaget har idag över 30 000 kunder och ingår i Intacta Gruppen.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av försäljning. Du ska också vara stresstålig och har lätt för att lära och brinner för att anta nya utmaningar. Erfarenhet från försäljning inom försäkringsbranschen är meriterande men inget krav. Målgruppen är privatkunder som på www.dinapensioner.se fått en sammanställning av sina pensioner. Som fondrådgivare är det ditt uppdrag att boka möten med dessa befintliga kunder och över videolänk ge dem en genomgång av kundens pensionssammanställning samt erbjuda kunden förvaltning i våra egna fonder samt andra produkter som ger kunden ett bättre försäkringsskydd.

Mötena sker på plats i Stockholm genom marknadens modernaste videosystem. Du kommer vara stationerad på vårt kontor som ligger centralt intill Åhlens, fem minuter från Stockholm Centralstation.

Som person är du säljinriktad, engagerad, målinriktad, analytisk och karriärmedveten. Då tjänsten kräver en SwedSec-licens bistår bolaget med utbildningsmaterial för erhållande av denna. Arbetet kräver därför självstudier. Internutbildning inom pensionsplanering ges också av bolaget. Inom Aktiebolaget dp försäkring gillar vi personlig utveckling. Vi har definierat begreppet "den inre resan" där vi jobbar proaktivt med våra medarbetares personliga och yrkesmässiga utveckling. Vi tror att kunskap är avgörande för vår konkurrenskraft och att våra kunder gillar det. Inom den snabbt växande koncernen finns en mängd olika karriärvägar för engagerade och kunniga medarbetare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kundservice
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget