Försäkringsrådgivare inom sak- och företagslösningar

Om jobbet

Är du driven och kundorienterad och arbetar i försäkringsbranschen? Söker du en stabil, ansvarsfull och varierad tjänst i en dynamisk miljö? Söderberg & Partners söker två duktiga och engagerade försäkringsrådgivare inom SAK-försäkring med placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

Söderberg & Partners har en positiv och driven atmosfär och du kommer att tillhöra ett team bestående av fler än 30 medarbetare. Du kommer i första hand att arbeta med skötsel och utveckling av befintliga kunder inom segmentet små och medelstora företag. För en del kunder kommer du att vara ensam kundansvarig, för en del jobbar vi i team. I takt med att du kommer in i arbetet och blir bekant med arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har lust och vilja att utveckla dig även inom prospektering och kundanskaffning.

Vi söker dig som är öppen och har en förmåga att skapa goda relationer. Du har erfarenhet av arbete med de flesta sakförsäkringsslag med särskild inriktning på ansvars- och/eller entreprenadförsäkring. Du drivs av att upprätthålla vår höga kundnöjdhet, och du har en vilja att självständigt organisera, ta tag i och slutföra både korta "puckar" och strategiska arbetsuppgifter. Du har ett positivt förhållningssätt och ett stort ordningssinne.

Vi ser gärna att du:
  • har erfarenhet som försäkringsförmedlare, underwriter eller risk-manager
  • är generalist men med inriktning på ansvar och entreprenad
  • behärskar engelska obehindrat
  • är ansvarsfull, proaktiv och noggrann
  • är effektiv med sinne för detaljer
  • är social med en positiv grundsyn, är serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast

Sista ansökningsdag: 2016-12-16

Kontaktperson: Göran Bergeling, 08 - 451 50 85

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Analys & Rådgivning
Försäkring
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.