Försäkringsrådgivare

Om jobbet

Var med och utveckla vårt försäkringsteam!

Sumer står inför många spännande utmaningar där vi bland annat breddar och fördjupar vår tjänsteportfölj. Som ett led av detta har vi sedan i våras startat upp ett Privatförsäkringsteam. Tanken är att vi succesivt ska utveckla teamet så vi inom en snar framtid ska ha tillgång till ett kompetent och effektivt team bestående av 15 till 20 försäkringsförmedlare.

Det har nu blivit dags att utöka teamet och vi söker därför ett antal drivna personer som vill vara med på vår fortsatta resa.

Via telefon kommer du att, till nya och befintliga medlemmar, sälja skräddarsydda och mycket konkurrenskraftiga försäkringslösningar. I samband med anställningen kommer du dels få en omfattande utbildning inom försäkring dels få en avancerad utbildning inom försäljning. För högpresterande personer finns god möjligheter att på sikt avancera inom bolaget. Arbetet är således ett utmärkt sätt att få grunderna inom försäkring samtidigt som det erbjuder möjlighet till ett spännande första steg in i finans- och försäkringsbranschen.

Rent villkorsmässigt erbjuds ett mycket attraktivt lönesystem där du får trygghet via en marknadsmässig grundlön och goda förtjänstmöjligheter via en rörlig prestationslön. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler belägna centralt på Sveavägen, i Stockholm.

Vi söker ambitiösa personer som vill lära sig mer om försäkring, försäljning och kundservice. Tidigare erfarenheter från försäljning är ett krav medan erfarenhet från försäkring ses som meriterande. Som person bör du vara orädd, driven, social, serviceinriktad samt besitta en ambition att lyckas utöver det vanliga.

Eventuella frågor besvaras av Simone Scalenghe på: +46709369005

Rekryteringen sker löpande så sök redan idag.

Maila din ansökan till: rekrytering@sumer.se

Märk din ansökan med: Försäkring
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Simone Scalenghe, +46709369005

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Sumer förnyar konsumentens roll på el-, försäkring-, pension- och lånemarknaden. Konsumenten slipper arbetet med avtalen samtidigt som de får del av förhandlingskraften i att vara många. Med Sumer får konsumenten också insikt i den egna privatekonomin med smarta ekonomiverktyg där de kan få alla sina dagliga transaktioner från alla större banker sorterade, kategoriserade och visualiserade. Medlemsantalet är över 300 000 och företaget finns representerat i både Sverige och Finland.