Försäkringsadministratör

Om jobbet

Serviceinriktad försäkringsadministratör till LeasePlans team Insurance


Har du förmågan att se affären i det du gör, är du uthållig, disciplinerad och tar ansvar för att gå i mål med dina uppdrag? Och framförallt är du driven som person? Om svaret är ja på dessa frågor kan du vara den vi söker.

Vår bransch är inne i en omfattande fas av både teknisk och strukturell omvandling vilket ger både spännande och utmanande möjligheter. Detta ställer höga krav på dig att hänga med i vår snabba och föränderliga värld, både avseende ditt specifika ansvarsområde, men även generellt kring vad som händer i vår bransch.

LeasePlan har ett eget captive (försäkringsbolag i egen regi) som heter Euro Insurances (EIIE). Skaderegleringen är insourcad, vilket betyder att vi reglerar skadorna på uppdrag åt EIIE. Vi hanterar också accident managemen d v s vi är förarnas första kontakt i samband med en skada. I ditt uppdrag ingår bland annat att registrera skadan i våra system, hjälpa föraren med val av verkstad, hyrbil samt givetvis allmänna frågor som förarna har i inledningsskedet av skadan. Målet är att föraren med din hjälp ska uppleva ett bra stöd och få råd för att känna sig trygg i den fortsatta skadeprocessen med oss.

Arbetsbeskrivning

I ditt arbete som administratör inom försäkringsgruppen ingår förutom tillhörande administration, även att tillföra våra förare ett upplevt mervärde när de varit med om en skadehändelse. Vårt mål är att vi ska uppfattas som bäst i vår bransch av både kunder, medarbetare och leverantörer.

I din nya roll förväntas du:

Vara serviceinriktad och ha kunden i fokus.

Tycka om att erbjuda det lilla extra för kunden.

Ha en grundläggande kunskap om försäkring, och då särskilt motorförsäkring.

Ha god förmåga att planera arbetet och vara flexibel i att kunna byta fokus, beroende på arbetsbelastning och prioritering.

Proaktivt delta i LeasePlans utveckling för att kunna möta krav från kunder, förare och leverantörer.

Tycka att det är spännande och kul att utvecklas dig själv i din roll för att hela tiden prestera din fulla potential.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi värdesätter högt dina personliga egenskaper i form av driv, disciplin och affärsmässighet.

Vi tror också att du är relativt nyexaminerad från högskola eller universitet alternativt att du har jobbat några år inom relevant område.

Du har dessutom:

Förstått vikten av att ge en bra kundupplevelse och är därför mån om att ge rätt service till våra kunder och förare.

Lätt för att lära dig och tar ansvar för att utveckla din egen kompetens genom eget lärande d v s du tar själv reda på vad du behöver för att kunna göra bästa möjliga jobb.

Du är känd för att ha en inre motor som gör det naturligt för dig att prestera, arbeta självständigt vid behov samt att ta egna initiativ.

Du har en god känsla för affärsmässighet vilket gör att du förstår vikten av att kombinera kundens intresse med LeasePlans för ett lyckat slutresultat för båda parter.

Förmåga att agera som teamplayer, där du delar din kunskap och dina erfarenheter för att utveckla både dig själv och dina kollegor.

Vad erbjuder LeasePlan?


Vi ger dig en språngbräda in i ett internationellt och spännande företag där vi i hög utsträckning internrekryterar både för lokala och internationella tjänster.

Vi sitter i ett modernt hus i helt nyrenoverade och fräscha lokaler vid Haga Norra i Solna.

Tillgång till komplett gym i samma fastighet.

Marknadsmässig lön, pension och övriga förmåner.

Ansökan


Tjänsten är på heltid och placeringen är på vårt nya kontor i Solna.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta
Katarina Pahlin på 070- 83130 58.

Om du tycker detta låter intressant, maila ansökan till rekrytering@leaseplan.se, märk ansökan med "Insurance".

Urval görs löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt!

Sökord:

bil, leasing, försäkring, insurance, administratör, koordinator, handläggare, car, billeasing, operationell leasing,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Katarina Pahlin, 070-831 30 58

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,6 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idagär LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och fleet management med en total vagnpark om cirka 29 000 fordon. LeasePlan Sverige erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken.

Läs mer på www.leaseplan.se


Hitta hit

Visa var