Företagssäljare

Recnet · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor.

Vi söker nu företagssäljare som vill starta eller utveckla sin säljkarriär.

Företaget är ett väl etablerade på marknaden för kontorsmaterial. Du kommer att arbeta med ett mycket brett sortiment där allt finns att tillgå som behövs för en företagslokal.
Företaget har funnits i flera år och har en stabil grund med ett väl utvecklat säljsystem.

Du kommer att möta dina kunder på bokade besök på deras arbetsplats. Du gör enkelt en analys på företagets behov för kontorsmaterial och skapar en relation för direkta eller framtida inköp.
Du bygger dit eget kontaktnät och arbetar även med dina befintliga kunder för att hålla relationen vid liv. I och med att kontorsmaterial ofta är en förbruknings vara är det viktigt att kunden tänker på dig när nästa inköpstillfälle börjar närmar sig.

Du får provision på alla dina kunder som du skapat en relation med, även de som är återkommande. Du har även en fast lön på 18 000.
Arbetstider är mån - fre 8-17.

Vi erbjuder en grundutbildning i försäljning för att hjälpa dig att komma i gång. Du får självklart även en utbildning kring våra produkter och analyssystem.

Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget


Hitta hit

Visa var