Föreståndare till gruppbostad

Om jobbet

Solåkrabyn söker föreståndare till gruppbostad

Solåkrabyn är en ideell förening som erbjuda vuxna med funktionshinder enligt LSS en individanpassad livs- och arbetsgemenskap i nära anknytning till samhället och dess normer. Genom ett personligt anpassad boende i grupp eller i egen lägenhet - på landet eller i tätort - erbjuds goda möjligheter till utveckling och trygghet.

Rätten till ett meningsfullt arbete och identitetsstärkande sysselsättning ingår som en viktig princip i Solåkrabyns verksamheter. Individuellt anpassade uppgifter i arbete och terapi, kompletterar boendets sociala inverkan.

Arbetet som föreståndare medför att, enligt LSS, ansvara för att boende får stöd och service i överensstämmelse med gällande lagstiftning och arbetsinstruktioner. Att verka för och implementera Solåkrabyns kärnvärden i det socialterapeutiska arbetet.

I tjänsten ingår medarbetaransvar och arbetsledning, administrativa uppgifter såsom social dokumentation och schemaläggning

Vi söker dig som är lyhörd, kreativ, nyfiken, kommunikativ, stresstålig och strukturerad. Du bör kunna arbeta självständigt och samarbeta i team. Erfarenhet av arbete inom omsorgsverksamhet är meriterande.

Kvalifikationer: Behörighet som föreståndare godkända av tillståndsmyndigheten, B-körkort, behärska svenska i tal och skrift. Du har god kunskap om LSS samt tillhörande lagstiftning.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare / Heltid

Lön
Avtalsenlig lön.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 16 december 2016

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi tar emot ansökan via e-post

Kontaktpersoner

Tota Johannesdóttir, föreståndare. Tel: 076-847 03 62

E-post: tota@solakrabyn.se

Per-Arne Fijal, verksamhetschef. Tel: 070-230 07 42

E-post: per-arne.fijal@solakrabyn.se
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget


Hitta hit

Södertälje Visa på karta

Visa var