Fordonstekniker

Om jobbet

Volkswagen och Audi Stockholm, Östermalm
Söker 3st
Fordonstekniker

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av duktiga. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på Volkswagen och Audi personbilar. Du kommer även att arbeta med aggregatarbeten såsom motor- och växellådsbyten.

Kvalifikationer
Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete som personbilsmekaniker. Erfarenhet från arbete med våra märken är starkt meriterande.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana och behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Kunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och är van vid att arbeta utefter klara och tydliga mål. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara flexibel, samt du har god samarbetsförmåga, även under tidspress.

Det är viktigt att du är en problemlösare och har en god känsla för service samt är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder utomordentligt nöjda.

Vi satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A & O i vår framtida utveckling. Vi erbjuder Dig mycket goda förtjänstmöjligheter, kontinuerlig utbildning samt en stöttande organisation.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekryteringsprocessen sker löpande därför rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 14 november.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Marcus Valsjö på tel. 08-503 337 53 eller via e-post: Marcus.Valsjo@audistockholm.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Marcus Valsjö, 08-503 337 53

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget