Fordonssamordnare till internationellt logistikföretag

Om jobbet

Vill du arbeta i en koordinerande roll på ett marknadsledande logistikföretag? Trivs du med att vara spindeln i nätet och är en stjärna på att strukturera ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig! HOYER utökar nu sin svenska verksamhet och förstärker därför fordonsteamet med en samordnare.

Information om uppdraget

Academic Work söker för HOYERs räkning en fordonssamordnare. HOYER är ett internationellt logistikföretag inom transport av vätskor på väg, järnväg och sjöfart. Du kommer att ansvara för den dagliga driften av HOYERs fordon och dess utrustning. Ditt arbete kommer du rapportera direkt till den svenska fordonschefen. Du kommer att vara en viktig del i fordonsteamet och fungera som länken mellan HOYERs förare, förarnas områdeschefer och fordonsplanerarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HOYERs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos HOYER.

Arbetsuppgifter

Som fordonssamordnare kommer du att ansvara för den dagliga driften av HOYERs fordon och dess utrustning. Du kommer att vara en viktig del i fordonsteamet och vara länken mellan HOYERs förare, förarnas områdeschefer och fordonsplanerarna. Fokus i arbetet är att leverera god kvalitet gentemot HOYERs kunder och att resursoptimera företagets fordon. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att koordinera felanmälningar, reparationer och ansvara för att den dagliga fordonsdriften fungerar. Ditt arbete kommer du att rapportera direkt till den svenska fordonschefen.

Du kommer till exempel att ansvara för:
 • Att fordonen servas/repareras och att schemalägga detta
 • Att ta emot och dokumentera felanmälningar
 • Fakturahantering och kostnadskontroll
 • Driften av tillhörande datorsystem
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en koordinerande roll med mycket kontakt med andra människor och som har ett tekniskt intresse. Detta är en god möjlighet för dig som vill starta din karriär som fordonssamordnare och utvecklas tillsammans med bolaget.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning inom fordon och/eller annan relevant teknisk utbildning
 • Har god datavana och goda kunskaper i Excel
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du kommer att ha daglig kontakt med såväl interna som externa parter på svenska
 • Har ett tekniskt intresse
 • Har erfarenhet av verkstadsverksamhet eller tankbilsverksamhet
 • Teknisk erfarenhet av fordon
Det är meriterande om du:

* Tidigare har arbetat med planerings- eller optimeringssystem

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som fordonssamordnare behöver du vara mycket strukturerad och noggrann även under högre arbetsbelastning, ha ett flexibelt förhållningssätt och ständigt tänka lösningsfokuserat. Vi ser även att du som person är social och tycker om kontakten med olika typer av människor.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider. (Kvälls- och helgarbete förekommer)
 • Placering: Stockholm, Stadshagen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Familjeföretaget HOYER har funnits i över sjuttio år och är ett internationellt logistikföretag som är ett av världens marknadsledande inom att flytta vätskor på väg, järnväg och sjöfart. Oavsett var de kör kommer HOYER få kemikalier, livsmedel, gas och mineralolja till sina destinationer på ett säkert och effektivt sätt.