fordonsmekaniker

Om jobbet

Vi söker dig som är erfaren bilmekaniker

Dina arbetsuppgifter

I din tjänst som bilmekaniker kommer du att arbeta med reparationer av alla bilmärken, service samt felsökningar. I din roll kommer du även att arbeta i kundmottagningen där det är viktigt att kunna erbjuda service och ett glatt bemötande.

Din bakgrund

Du som söker ska ha fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet som bilmekaniker. Vidare så har du god datorvana och B-körkort. Du kan svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper

Som person är du en ordningsam, lyhörd och empatisk. Vidare så är du en lagspelare som kan bidra med en god arbetsmiljö. Du är en person som kan hålla många bollar i luften och kan leverera under press.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.