Fordonsmekaniker

Om jobbet

Vi letar efter
En person som aktivt vill arbeta i ett kompentent team inom verkstad med inriktning på högtryck.

Din bakgrund
Du har jobbat ett par år som fordonsmekaniker. Meriterande är om du arbetat med fordonselektronik. Lämplig bakgrund är fordonsteknisk el. liknande. För att lyckas bör du vara serviceminded, social, stresstålig, ordningsam, gärna kunna engelska då utländska leverantörer finns. Behärska svenska språket i tal och skrift. B-Körkort.

Hur ser din arbetsdag ut?
Hos oss bygger, servar, reparerar och anpassar du fordon för högtrycksspolning och även service och reparation av personbilar. Jobbet innefattar påbyggnad och service av högtrycksaggregat där hydraulik, el, och mekanik ingår. Specialbyggen och kundanpassade lösningar ger ett omväxlande arbete.

Vem trivs här?
För att trivas tycker om att arbeta. Du är en hjälpsam problemlösare som håller det du lovar. Du sätter kunden först och tar ansvar för ditt arbete. Vidare är du strukturerad, ansvarsfull och stresstålig.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en bransch med stark tillväxt. Du får avtalsenliga villkor, ett fritt och självständigt arbete med erfarna arbetskamrater, intressanta produkter och trevliga kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (100 %) med inledande provanställning.

Är du intresserad?

Då ska du skicka din ansökan till johan.jagrup@prodema.se snarast möjligt men senast den 15 november. Berätta varför du vill ha jobbet och vilka erfarenheter som gör dig kvalificerad för tjänsten. Märk ditt epost med Mekaniker.

För denna rekrytering har vi valt media och undanber oss därför säljare av annonsplatser.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Johan Jägrup, 08-4451434 .
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Johan Jägrup, 084451434

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Prodema Fastighetsteknik representerar idag flera marknadsledande europeiska leverantörer med produkter främst för avloppsrening, slamsugning, underhåll, rörinspektion klottersanering samt relining.

Vi säljer, bygger, anpassar och servar högtrycksutrustning med hög kapacitet för fasadtvättning, klottersanering, tak-tvättning, industrisanering, vattenblästring etc. Vi har högtryckstvättar för alla kapacitets behov, från 200 bar upp till 3000 bar


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var