Fordonslackerare

Om jobbet

Audi Slagsta, Skadeverkstad Söker Fordonslackerare

Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av spackling, maskering, grundlackering och blandning av färg enligt tillverkares anvisningar. Du kommer även utföra lackeringsjobb med basfärg och klarlack.

Kvalifikationer
Du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet från lackyrket där arbetsledande roller är extra meriterande. Kunskap om våra märken ser vi som mycket meriterande. B -körkort fordras.

Personliga egenskaper
Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service.

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.

Arbetet kräver effektivitet och ett strukturerat arbetssätt. Det viktigt att du tycker om att lära dig något nytt då våra modellprogram ständigt uppdateras.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast den 31 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via Internansökan, där du uppger referensnummer STAU16-241-19 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Ekblom på telefonnummer 08-503 335 64.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Fredrik Ekblom, 08-503 335 64

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget