Fordonsintresserad Kundtjänstmedarbetare sökes till deltidstjänst

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du hanterade inkommande ärenden via mail och telefon. Du kommer att arbeta med kunder inom privat- och företagsmarknaden och måste därför kunna anpassa din service efter önskemål från kunden. Frågor kring leveranser, fakturor, reklamationer och tillämpning av produkterna kommer ingå i det dagliga arbetet.

Vi söker nu medarbetare som vill förstärka teamet under huvudsakligen måndagar och tisdagar mellan 9-18.

Din profil

Du har ett gott sinne för service och ett brinnande intresse av att vilja hjälpa dina kunder på allra bästa sätt. Då arbetet är att rådgöra kunder inom reservdelar för bilar så ser vi gärna att du har intresse av bilar, meka alternativt gått en fordonsteknisk utbildning.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.