FMV söker vikarierande miljösamordnare i Stockholm

FMV · Teknik & Ingenjör · 18 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet som Miljösamordnare? Är du van att arbeta med tillsynsarbete och har kunskaper inom Miljö? Är du pedagogisk och har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Miljösektionen inom FSV Ledningsstöd består av tre personer med uppgift att leda, planera, följa upp och utveckla processen miljö inom FSV. Miljösektionen ansvarar för stöd och genomförande av miljöarbete till FSV:s samtliga enheter.

Ditt arbete som Miljösamordnare
Som Miljösamordnare deltar du med miljökompetens i utvecklingsprojekt, handlägger miljöärenden samt i olika frågor stödjer FSV ledning och enheter. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att utveckla och genomföra miljöstöd samt genomföra/delta i utredningar, egenkontroll, riskanalyser, utbilda och informera samt leda specifika projekt. Arbetet innebär resor och obekväm arbetstid kan förekomma.

Våra förväntningar på dig
Du har akademisk examen med miljöinriktning om minst 120 p (180 hp) eller motsvarade kompetens förvärvad på annat sätt. Du har goda kunskaper inom miljörätt, miljöledning, miljöteknik, miljövetenskap samt goda kunskaper inom verksamhetsledningssystem och projektledning. Du har erfarenhet av kvalificerat miljöarbete samt B-körkort.

Erfarenhet av tillsynsarbete och av FMV och Försvarsmaktens verksamhet är önskvärt.

Vi söker dig med en god pedagogisk och social förmåga samt kan arbeta på ett självständigt och initiativrikt sätt. Du kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god samordnings- och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Göran Mattsson-OFR/O, Stefan Hållander-SACO och Håkan Antonsson-OFR/S. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Joakim Hedlund på telefon 08-782 4000.

Anställningen utgör ett vikariat med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2016-12-18.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se