FMV söker verksamhetsutvecklare i förvaltningsstöd SAP PRIO

Om jobbet

Har du erfarenhet av arbete som rör förvaltning, processutveckling och förändringsledning i SAP. Är du van vid att planera och leda projekt från behov till realisering? Då tror vi att detta är en spännande utmaning för dig, då vi vill stärka upp M&I Stab med en verksamhetsutvecklare.

Marknad och inköp (M&I) planerar, styr och leder FMV:s arbete i kommersiella frågor. Vi ansvarar för att genom inköp och upphandling nå kommersiella fördelar. Vårt strategiska arbetet säkerställer affärsmässighet och kostnadseffektivitet i all anskaffning. M&I Stab ansvarar för sammanhållen produktionsledning av den kommersiella verksamheten och genomför planering, samordning och uppföljning. M&I Stab söker nu dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling av processer och system SAP PRIO

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli del av ett kompetenstungt och engagerat team.

Ditt arbete som verksamhetsutvecklare
Ditt ansvarsområde rör förvaltning, processutveckling och förändringsledning kopplat mot löpande förändringsbehov i SAP. Du genomför processanalys, jobbar med framtagande av verksamhetsscenarier, kravformulering, acceptanstester och utbildning och informationsspridning till berörda målgrupper inom ramen för Upphandlings- och inköpsprocessen.

Du driver alternativt deltar i förändringsprojekt kopplat mot införandande av ny eller förändrad funktionalitet. Du säkerställer att processer, användarinstruktioner och utbildningsmateriel för IT-stöd överensstämmer med Försvarsmaktens och FMVs verksamhetsledningssystem.

Som verksamhetsutvecklare i förvaltningsstöd verkar du för effektivisering av processer i form av fullföljande av beslutat införande av SAP i Försvarsmakten och FMV och därigenom medverkar du till att nå besparingar och leveransmål i form av att Försvarsmakten och FMV har rätt information för att kunna hantera sitt arbete i SAP.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig med en akademisk examen med inriktning på IT/Ledningssystem, ekonomi, logistik eller juridik, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.

Du har erfarenhet från arbete med SAP som verksamhetsledningssystem, gärna inom offentlig förvaltning eller inom större organisation i privat sektor. Du behöver ha goda kunskaper i SAP med fokus på inköpsområdet. Erfarenhet av Försvarsmaktens SAP-lösning (PRIO) är meriterande.

Du har erfarenhet av att planera och leda projekt från behov till realisering och av att planera och leda utbildningsverksamhet mot större målgrupper med varierande kompetensnivå.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling, effektiviseringsarbete och arbete med ständiga förbättringar. Är denna erfarenhet dessutom med koppling till utveckling av inköpsverksamhet är detta värdefullt.

Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare behövs mycket goda kunskaper inom MS Office. Det är värdefullt om du har kunskap om metoder inom process- och verksamhetsutveckling. Kunskaper om LOU/LUFS, avtalsrätt och offentlig rätt är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du initiativrik och du planerar, organiserar och priorterar arbetet på ett effektivt sätt. Du ansvarar för att driva dina arbetsuppgifter och processer. Du arbetar bra tillsammans med andra, har gott omdöme och goda ledaregenskaper. Du har problemlösande analysförmåga och god språklig förmåga och är tydlig i din kommunikation. Du måste vara svensk medborgare

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba -hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Thorwald Nilsson Saco-S, Marie Strömberg OFR/S/Försvarsförbundet, Henrik Rudolfsson OFR/O, Göran Stolpe Seko. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Joakim Holmgren, Stabschef för Marknad & Inköp på telefon: 08-782 6722 eller 070-682 6722

Sista ansökningsdag 2016-10-23.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Organisationsutveckling
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se