FMV söker Systemingenjör Radar

FMV · Teknik & Ingenjör · 24 okt

Om jobbet

Har du kunskap om sensorer? Är du van vid att arbeta med komplicerade, tekniska projekt i en större organisation? Är du strukturerad och trivs med att samarbeta med andra och arbeta i team? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som Systemingenjör Radar
Du arbetar med att driva ärenden inom utveckling, anskaffning och vidmakthållande av delsystemen kopplade till målinmätning. Arbetet bedrivs i projektform och tillsammans med projektet ansvarar du för att vidareutveckla delsystemet på såväl kort som lång sikt. Arbetet omfattar alla faser inom livscykeln, såsom utveckling, produktion, vidmakthållande och avveckling.

Våra förväntningar på dig
Du är civil-/högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet och kunskap av sensorer, systemarbete-/radarsystem. Du bör ha erfarenhet av sensorer, kravnedbrytning liksom några års erfarenhet av projektarbete inom området sensorer. Vi tror även att du har kunskap om systemsäkerhetsarbete och inom flygsystemområdet.

Meriterande är kunskap om nosradarsystem för stridsflygplan inom EW, IRST och vapensystem. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Tjänsteresor såväl inrikes som utrikes ingår i arbetet. Placeringen för tjänsten är Stockholm.

Som person är du utåtriktad, har mycket god samarbetsförmåga är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vårt projektorienterade arbetsätt kräver att du trivs med att jobba i team och är strukturerad. Du har god analysförmåga, prestigelös och initiativtagande.

Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i MS Office.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Göran Bergstrand, Saco-s, Lars Agune, OFR/S, Mikael Hallberg, OFR/O och Göran Stolpe, SEKO. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Lars Appel på telefon 08-782 5462.

Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2016-10-24.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se