FMV söker samordnare till verksamhetsstöd FSV Service ledning

FMV · Transport & Logistik · 31 okt

Om jobbet

Har du några års erfarenhet av att arbeta med ledningssystem och projekt. Är du en samordnare av rang och har ett intresse för serviceverksamhet? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som samordnare
Rollen innebär ett självständigt arbete där du kommer att stödja C Service och cheferna inom avdelningen, samt att företräda Service i olika forum. Det kräver verksamhetskunskap som byggs på genom samarbetsförmåga, att vara lyhörd och smidig, samt att vara kommunikativ. Det närmsta året innebär att rollen ska formeras och ansvaret sättas tillsammans med C Service. Tjänsten är tillsvidare och arbetsorten bestäms utifrån var du är placerad idag.

Uppgifter
  • Uppföljning av verksamhet genom utvärdering med nyckeltal
  • Hantera fakturaflöde för Service totalt samt enskilda underavdelningar.
  • Hantera funktionsbrevlådor med fördelning av uppgifter till berörd personal.
  • Bevaka ändringsförslag, utveckling, tester och implementation av förändringar i system PRIO/POL, delta i förvaltningsgrupp logistik.
  • Emilia-ansvarig för FSV Service tjänster

Våra förväntningar på dig

Du har några års erfarenhet av att arbeta med projekt och samordning, gärna inom service, logistik eller Facility Management. Du har tidigare arbetat med avvikelserapporter och förbättringsarbete samt uppföljning av resultat. Du har stilistisk förmåga och är van att skriva rapporter.

Du har treårig gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Gärna högskoleutbildning inom ekonomi, administration, IT och/eller juridik. Gärna en grundläggande projektutbildning. Har du även arbetat med anknytning till FM är detta en fördel i arbetet. Önskvärt om du har erfarenhet att arbeta i SAP stöd-/produktionssystem samt har god kunskap i engelska.

Följande urval av kompetenser bidrar var för sig och samlat till förmågan att leda verksamheten framåt, uppnå målen och ta ansvar vilket bedöms utgöra en förutsättning för arbetet som Verksamhetsstöd Service. Du samordnar och blir en referenspunkt för andra. Du skapar engagemang och delaktighet. Vi söker dig som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat med och genom samarbete. Du har en ekonomisk medvetenhet samt handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Som person är du självgående och stabil, vidare har du en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt genom att sätta upp och hålla tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Saco-S- Stefan Hållander, OFR/O- Anders Johansson, SEKO- Gerard Woll, OFR/S- Håkan Antonsson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Kenneth Smith på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2016-10-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se