FMV söker robottekniker till Muskö

FMV · Teknik & Ingenjör · 9 dec

Om jobbet

Har du kunskap om marina system? Har du utbildning inom el-tele/fordonsteknik eller motsvarande? Är du trygg och stabil samt bra på att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra Marinverkstäderna som är en del av FSV och har som uppgift att underhålla, modifiera, avveckla samt utföra systemstöd för räddnings- och dykmateriel, båtar, vapen- och sensorsystem samt anläggningar tillhörande Försvarsmakten m.fl., detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning samt tekniskt systemstöd.

Ditt arbete som robottekniker
Som robottekniker arbetar du med underhåll, modifiering och reparation av Marinens robotsystem. Främst robot med tillhörande explosivämnen, fartygssystem och testutrustningar. Vanligt förekommande uppgifter är arbeten på el-tele-, mekaniska-, pneumatiska- och hydrauliska system samt ytbehandling. Exempel på övriga arbetsuppgifter är ombyggnad och modifieringsarbeten utifrån fastställda underlag där du förutsätts ha goda kunskaper att ta till dig, förstå och att arbeta efter ritningsunderlag, instruktioner och styrningar även på engelska. Samt att aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen och att uppmärksamma och rapportera avvikelser i kvalitet och arbetsmiljö.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som är utbildad inom el-tele/fordonsteknik eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sättÖnskvärt om du har formell kompetens och vana av arbeten med explosivämnen (VSS102 - 104), mekanik, el, elektronik, mjuklödning (FSD5115). Vi ser även gärna att du har dator, truck- och traversförarutbildning.

Övriga Krav
  • Körkort B
  • Godkänd hälsoundersökning innan anställning med hänsyn till arbete med explosiva varor och härdplaster.
  • Ska kunna uttrycka dig och förstå svenska språket väl, både i tal och skrift
  • Arbetet medför även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du är självständig samtidigt som du har god samarbetsförmåga lyssnar till andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare gör du korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är strukturerad samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Benny Atle-SEKO, Mikael Olsson-OFR/S. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Lennart Larsson på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2016-12-09.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se