FMV söker Planeringsledare

FMV · Teknik & Ingenjör · 21 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet av portföljledning och projektledning? Är du resultatinriktad och drivande och gillar att jobba såväl självständigt som att samarbeta med andra? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli del av ett kompetenstungt och engagerat team inom flygområdet, som tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Ditt arbete som Planeringsledare
Som Planeringsledare på System- och produktionslednings (SPL) operativa avdelning Flygförband har du nära samarbete såväl internt inom enheten som med övriga FMV och externt med Försvarsmakten.

Du hanterar del av SPL Flygs kundbeställningar/uppdragsportfölj genom att leda arbetet med att skapa avtalsmässiga kundavtal mellan FMV och Försvarsmakten, bevaka och följa upp beställningarna med leveranser, fakturering och avtal.

Som Planeringsledare leder du planeringen inför uppstart av uppdrag, medverkar i analyser och tar fram beslutsunderlag och ansvarar för rapportering och prognostisering av uppdrag. Du deltar också i produktionsplaneringen av kommande produktion. I jobbet ingår också att aktivt delta i arbete med att utveckla arbetssättet inom området

Våra förväntningar på dig
Du har en relevant akademiskt utbildning eller motsvarande kompetens inhämtat på annat sätt, med teknisk/ekonomisk/militär eller annan för området relevant inriktning.

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana att arbeta i olika stödsystem, processer och beslutsmodeller för genomförande av produktion. Du har erfarenhet av projektarbete och av att samordna arbete med många intressenter. Vidare har du erfarenhet att ta fram beslutsunderlag och dokumentera beslut.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i FMV eller Försvarsmakten, kunskap om Försvarsmaktens organisation och arbetssätt eller erfarenhet av militär miljö.

Vi förväntar oss att du är drivande och kommunicerar och följer upp på ett tydligt sätt. Du har dokumenterad god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat, kan växla perspektiv och agerar med gott omdöme. Som person är du trygg och stabil, kan skilja på det personliga och professionella och fokuserar på rätt saker. Rollen ställer krav på personlig integritet.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Tommy Sandqvist, OFR/O, Ulrika Hill, SACO, Christer Bringemark, OFR/S och Göran Stolpe, SEKO. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Anders Johnson, Chef på SPL Flyg Produktionsplanering, på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2016-12-21.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se