FMV söker Ingenjör inom skeppsteknik för Marinens fartyg

FMV · Teknik & Ingenjör · 26 okt

Om jobbet

Har du jobbat med skeppstekniska system, drift och underhåll inom den marina miljön? Vill du vara med i arbetet med att utveckla och underhålla Marinens fartyg. Tycker du om att arbeta i projekt med komplexa system? Då har vi jobbet för dig.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Anskaffning och Logistik Marinmateriel har ansvar för anskaffning, leverans och vidmakthållande av produkter inom det maritima området, i första hand åt Försvarsmakten. Anskaffning och Logistik Marinmateriel (AL Marin) består av ca 230 medarbetare.

Vi har kontor på Gärdet i Stockholm, på Berga/Muskö och i Karlskrona.

Ditt arbete:

Som Ingenjör skeppstekniska system är du en viktig del i våra projekt. I projekten kommer du att arbeta med system ombord på Marinens ytfartyg. Du bidrar till projekten bl.a. med tekniskt systemarbete och framtagning av specifikationer. I dina arbetsuppgifter ingår att analysera och omsätta förmågebehov till tekniska krav. Du kommer att arbeta med våra produktledare och leverantörer och i samarbete med dem utforma och verifiera tekniska lösningar både gällande framtida utveckling och vid modifieringar av befintliga system. Det är också viktigt att du är med och följer utvecklingen inom utpekat område.

Du blir placerad i Stockholm hos AL Marin Skeppsystem Ytstrid. Vi är en sektion på knappt trettiotalet personer i Stockholmsområdet och Karlskrona. Vårt kompetensområde är Skeppstekniska system.

Våra förväntningar på dig:

Akademisk utbildning med teknisk inriktning eller annan för området relevant utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Du har god kunskap om och erfarenhet av komplexa skeppstekniska fartygssystem såsom eldistribution, maskin, framdrift, hydraulik, kyl, ventilation och dess stödsystem. Vi ser även framför oss att du har arbetat med att omsätta operativa krav till tekniska krav.

Vi ser gärna att har erfarenhet av och kunskap om drift och underhåll samt installationer i synnerhet inom elområdet. Du bör också ha arbetat med teknisk information i såväl pappers- som digitalt format och användning av driftuppföljningssystem.

Du är initiativtagande och självgående, samtidigt som du är strukturerad och har ett gott omdöme. Du har en dokumenterad god samarbetsförmåga och har en god analytisk förmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kan komma att innebära resor såväl inom som utom Sverige.

Du är svensk medborgare och provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Frågor?

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Nilsson, C AL Marin Ytstridenheten på telefon 070-782 50 83 eller Maria Uebel, på Badenoch & Clark på telefon 08-598 982 26.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Ann-Cathrine Wernolf (SACO), Åke Bervik (OFR/S), Göran Karlström (OFR/O) och Göran Stolpe (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Sista ansökningsdag är 2016-10-23.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget