Flexibla studenter för meriterande deltidsjobb som Mystery Passenger

Om jobbet

Är du en noggrann och kommunikativ person med skinn på näsan? Drivs du av att jobba med förbättringsarbete och prioriterar kvalitet? Ta chansen att få arbeta med enklare undersökningar inom områden såsom service och säkerhet i Stockholms tunnelbana.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter som vill skaffa sig arbetslivserfarenhet och som ser tjänsten som långsiktig. Eftersom tjänsten är oerhört flexibel kommer du även ha möjlighet att kombinera denna tjänst med andra uppdrag. Gör du bra ifrån dig på detta uppdrag finns även möjligheter till värdefulla referenser. Tanken med uppdraget är att kvalitétstesta alltifrån spärrexpeditörernas kunskaper till att undersöka säkerhet och ordning. Detta för att sedan kunna sätta in eventuella resurser om detta krävs. Då kunden befinner sig i en expansiv fas söker de därför ständigt efter nya och fräscha perspektiv, vi söker därför efter fler personer som kommer kunna utföra detta.

Eftersom uppdraget som Mystery Passenger innebär en del tunnelbaneåkning bistår vi med sl-kort.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tillgång till en egen smartphone samt att du genomgår en utbildning som kommer att äga rum på kundens huvudkontor.

Uppdraget utförs varannan vecka och dessa veckor är det 2 pass/vecka som man kommer att utföra. Varje pass tar cirka 3-4 timmar/pass beroende på den egna insatsen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket område du arbetar inom och kan exempelvis vara att:
 • Utföra en del tester på spärrexpeditörerna och på så vis kvalitetssäkra deras kunskaper inom biljetthanteringssystem
 • Gå igenom vagnar för att se så att allt ser snyggt ut och är välstädat vid slutstation
 • Se till att dörrarna stängs ordentligt när de ska
 • Lyssna på utrop och se till att det hörs tydligt och ger rätt information
 • Inom samtliga områden kommer du registrera dina erfarenheter genom ett digitalt frågeformulär
Tjänsten passar dig som idag studerar, har lätt för att prata med människor och vill skaffa dig arbetslivserfarenhet. Då det är ett relativt monotont arbete krävs det även en viss ihärdighet och noggrannhet för att du skall trivas i tjänsten.

Vi söker dig som
 • Studerar och har minst en termin kvar av dina studier
 • Gillar monotona arbetsuppgifter
 • Obehindrat kan uttrycka dig i svenska i både tal och skrift
Som person är du ihärdig och kommunikativ. Du är noggrann och har inga problem att utföra monotona arbetsuppgifter då detta kommer krävas för att du skall trivas i tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid. Flexibla arbetstider
 • Placering: StorStockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.