Flexibla konsulter sökes till korta uppdrag framöver!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du ordningsam, strukturerad och flexibel? Är du intresserad av korta uppdrag för erfarenhet och extra inkomst? Då är vi intresserade att komma i kontakt med dig!
Vi på StudentConsulting får löpande in uppdrag under kortare perioder där vi både söker studenter för extrajobb vid några enstaka tillfällen och heltidskonsulter under kortare perioder. Uppdragen är ofta av administrativ karaktär där man exempelvis hjälper kunden att genomföra en studie.

För dessa korta uppdrag kommer du vara anställd av StudentConsulting men arbeta på kundens arbetsplats eller ute på fältet, vi får in uppdrag över hela Stockholm. Intervjuer sker löpande.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för dessa tjänster krävs det att du är självgående i ditt arbetssätt och tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Administration
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!